icon

Je možné mať ovuláciu bez pozitívneho testu?

7. dec 2023

Máte to niekto tak že nemáte pozitívny test ale podľa teploty/sona viete že ovu naozaj prebehla?

drahomirrra
•
7. dec 2023

Áno, v tento môj "anovulačný cyklus" som otehotnela 😀

nika23t
•
7. dec 2023

Áno. Ja som v živote nemala pozitívny ovulacny test a mam deti. Dr mi povedal, že to testovanie je úplne zbytočné a stresujúce pre zeny.

autor
•
7. dec 2023

@drahomirrra @nika23t ďakujem vam, hneď som kľudnejšia 🙂 Ja som práve včera mala dosť silný test, pár dní hlien ako bielko, bolesti podobné ovu bolestiam, dokonca aj dnes pokles teploty na 36,3 - takže všetko mi sedí na to že dnes by mala prebiehať ovulka.. tak uvidím čo bude zajtra za teplotu. Vy ste si sledovali ovulku aj inak ako testami?

nika23t
•
7. dec 2023

Ja len testy, a naozaj nikdy nebol pozitívny, počas celého cyklu, mesiac čo mesiac, stále negatívne. A keď som šla na vyšetrenie, tak som to spomenula Dr. Hneď mi povedal, že u mňa ovulacia prebieha normálne, potom ten zvyšok o testovaní. Prvý mesiac, čo som vykaslala na testovanie, som zhodou okolností otehotnela.

skrecok321
•
7. dec 2023

Ja som mala, takto sa tento mesiac- ovulacia potvrdená lekárom a ovulacne testy negatívne

bejka90
•
7. dec 2023

Ani ja som nemaka nikdy pozitivny len taku tmavsiu ciarku a dalsi den uz slabsiu :D

sunshine_18
•
8. dec 2023

Ani ja som nikdy nemala uplne 2 rovnako silne ciarky ale ovulacia prebieha mam to potvrdene dr + krvou