icon

Je možné otehotnieť 3 dni pred ovuláciou?

26. jún 2025

ahojte , styk sme mali 14 dc, nan16dc som mala pozitivny ovulacny test a silne ovulacne bolesti, predpokladam ze prebehla medzi 16 a 17 dc, cize cca 3 dni od styku. je sanca ze som otehotnela alebo je to nepravdepodobné? otehotnela niektora 3 dni pred ovulaciou?

kiki68
26. jún 2025

Ved to mas mega vysoke sance, spermie preziju 3 dni, plus mozes mat vzdy ovu o den/ dva skor. Takze sanca je pomerne velka.

tanicka907
26. jún 2025

Ano otehotnela a aj cez neplodne dni 🙂

maryetta
26. jún 2025

Jasneeee 😉

kacena4
26. jún 2025

rozmyslaj prosim ta ovulacia je cas kedy sa da otehotniet, nie "pred" ovulaciou. ale ak ste mali styk cca 3 dni pred tym spermie dokazu prezit tie 3 dni takze je sanca na otehotnenie. otazka je ako su zivotaschopne spermie 🙂

jaskolka
26. jún 2025

Otehotnieť sa dá len počas ovulácie,ale spermie si vedia na tú ovuláciu počkať aj viac dní. Čiže áno,je veľká šanca,že otehotnies

nevenka
26. jún 2025

Ano, ja som preukazatelne otehotnela zo sexu 2 dni pred ovulaciou a dalsi raz 4-5 dni pred. 11 dpo pozitivny test. Drzim palce!

elanor
26. jún 2025

pocas neplodnych dni otehotniet nemozes. No mozes ostat tehotna zo sexu pocas nepolodnych dni. Lebo spermie preziju aj 5 dni. Velmi vynimocne niektore jedince daju aj 9 dni.
Cize tie male mrsky si pockaju na ovulaciu, a teda otehotnies v plodne dni.
Treba si trosicku ujasnit domy a pojmy 😉

elanor
26. jún 2025

a dalsia vec - obcas sa moze pritrafit aj taka specialitka - predcasna ovulacia, ktora moze nastat pri velmi intenzivnom zazitku pri dospelych radovankach, ze sa vajicko uvolni skor len na zaklade velmi intenzivneho a hlbokeho prezitku.
A z domneleho neplodneho dna, je zrazu plodny...

maryetta
26. jún 2025
@elanor

pocas neplodnych dni otehotniet nemozes. No mozes ostat tehotna zo sexu pocas nepolodnych dni. Lebo spermie preziju aj 5 dni. Velmi vynimocne niektore jedince daju aj 9 dni.

@elanor hej. Mnohe to nerozlisuju. Ci je to ovulacia alebo plodne dni/obdobie.

zuzinabila
26. jún 2025
@tanicka907

Ano otehotnela a aj cez neplodne dni 🙂

@tanicka907 nie,nemogla si otehotniet cez neplodne dni.preto sa to vola neplodne🙂mala si plodne dni,len si o tom nevedela

tanicka907
27. jún 2025
@zuzinabila

@tanicka907 nie,nemogla si otehotniet cez neplodne dni.preto sa to vola neplodne🙂mala si plodne dni,len si o tom nevedela

@zuzinabila dakujem velmi pekne za objasnenie. Kedze tomu rozumiem a o dieta sme sa snazili, Mala presny vypocet plodnych a neplodnych dni a podla genetickych testov to vyslo na neplodne dni 🙂 to, ze to bolo najskor zle vypocitane je uz druha vec, kazdopadne moja sesternica ma takto zle vypocitanych 5 deti 🙂

zuzinabila
27. jún 2025
@tanicka907

@zuzinabila dakujem velmi pekne za objasnenie. Kedze tomu rozumiem a o dieta sme sa snazili, Mala presny vypocet plodnych a neplodnych dni a podla genetickych testov to vyslo na neplodne dni 🙂 to, ze to bolo najskor zle vypocitane je uz druha vec, kazdopadne moja sesternica ma takto zle vypocitanych 5 deti 🙂

@tanicka907 cez neplodne zena otehotniet nemoze. Mysli si ze ma neplodne, ale v skutocnosti je plodna
., geneticke testy s tym vobec nesuvisia

tanicka907
27. jún 2025
@zuzinabila

@tanicka907 cez neplodne zena otehotniet nemoze. Mysli si ze ma neplodne, ale v skutocnosti je plodna
., geneticke testy s tym vobec nesuvisia

@zuzinabila a myslis si, ze autorka ma tuto informaciu sprave vypocitanu, ked mas potrebu mne argumentovat?

any_soj
29. jún 2025
@elanor

@elanor ja len že plodné dni znamená dni pred a počas ovulácie, kedy ak je sex, je možné z neho otehotnieť. Čiže - nie je možné otehotnieť zo sexu v neplodnych dňoch. Ale plodné dni sú už aspoň 5 dní pred ovuláciou. Samotná možnosť počatia je len 12-24 hodín z cyklu (do 48, ak sa stihnú uvoľniť dve vajíčka tesne po sebe. Neskôr, 24h po prvej ovulácií, už ďalšiu ovu blokuje progesterón zo žltého telieska.)

elanor
29. jún 2025
@any_soj

@elanor ja len že plodné dni znamená dni pred a počas ovulácie, kedy ak je sex, je možné z neho otehotnieť. Čiže - nie je možné otehotnieť zo sexu v neplodnych dňoch. Ale plodné dni sú už aspoň 5 dní pred ovuláciou. Samotná možnosť počatia je len 12-24 hodín z cyklu (do 48, ak sa stihnú uvoľniť dve vajíčka tesne po sebe. Neskôr, 24h po prvej ovulácií, už ďalšiu ovu blokuje progesterón zo žltého telieska.)

@any_soj ja viem, ale vidis, ze vela zien to bud nevie, alebo nechape. Takze aj vysvetlovanie je zjednodusene, ciernobiele, prisposobene ich videniu.
Lebo oni su na milion percent presvedcene, ze ostali tehotne v neplodny den. Lebo prave oni su panenky Marie, a iba u nich sa stal zazrak.

any_soj
29. jún 2025
@elanor

@any_soj ja viem, ale vidis, ze vela zien to bud nevie, alebo nechape. Takze aj vysvetlovanie je zjednodusene, ciernobiele, prisposobene ich videniu.
Lebo oni su na milion percent presvedcene, ze ostali tehotne v neplodny den. Lebo prave oni su panenky Marie, a iba u nich sa stal zazrak.

@elanor hej rozumiem

pettom19
29. jún 2025

Ja som otehotnela zo styku cca 6-7 dni pred ovulaciou. Pritom v ten mesiac sa mi ovulacia posunula o 2 dni skor a bolo vybavene 😄.