icon

Je možné otehotnieť 6 dní pred ovuláciou?

20. feb 2025

Viem že skôr nie ale radšej sa chcem uistiť

januska12323
20. feb 2025

A tú ovuláciu tipuješ?

autor
20. feb 2025

@januska12323 no tak trochu áno podľa bolesti brucha

gab
20. feb 2025

spermií, ktoré môžu žiť v ženskom tele aj 3 - 5 dní. Z toho vyplýva, že plodné obdobie trvá približne 6 dní, z čoho jeden deň je ovulácia. Ak má žena nechránený pohlavný styk niekoľko dní pred ovuláciou, môže dôjsť k oplodneniu, pretože spermie môžu prežiť v tele až do ovulácie a počas nej.
https://www.vasalekaren.sk/vsetko-o-ovulacii-pr...

maryetta
20. feb 2025

6 neviem ale 5istotne 😂 uz mala rok 😂🙈

alenkatt
20. feb 2025

5 dní pred ovuláciou viem zaručiť aj ja 😉 má 2,5 roka.

euka210
20. feb 2025

Ano, da

autor
21. feb 2025

@alenkatt fuhh to nemyslíte vážne 😱 ja som myslela že nie keď to je tak pred pár dni

guiseppinka
21. feb 2025

Ty mozes odhadovat, kedy budes mat ovulku, ale ona potvora moze prist kludne 2 3 dni skor. Ak nechces byt tehotna, tak nechraneny styk maj po ovulke (samozrejme, ze aj vtedy sa moze hocico stat)

autor
21. feb 2025

@guiseppinka no predpokladám že ju už mám alebo som mala lebo už 2 dní má bolí brucho

nika_val
21. feb 2025

Keby som si ovuláciu sledovala len bolesťou brucha tak by som ju podľa toho mávala aj 3krat do mesiaca (také bolesti ako pri ovulácii som mávala často aj len tak)
Máš to veľmi nespoľahlivo nastavené to určovanie kedy prebieha, to sa fakt nedá len tým riadiť

autor
21. feb 2025

@nika_val lenže mňa práveže nikdy neboli len tak len poslednou dobou má pri nej začalo pobolieval:(

lgpd_nika
24. feb 2025

Mozu prežiť...ale určiť si ovulaciu podľa bolesti je extrémne nespolahlive... bolesti môžeš mať aj niekoľko dní pred aj po ovulacii, na to sa nemôžeš spoliehať