Je možné otehotnieť dva dni pred menštruáciou?
dakujem za kazdu odpoved.... snazime sa uz 3mesiace a nic
budem tvrda, ale "uz" tri mesiace nie je ziadne snazenie...panikarit sa oplati az po roku...
je velmi nepravdepodobne otehotniet 2 dni pred MS, ale najdu sa tu aj zeny, co ti potvrdia, ze tak otehotneli...ale je to skor velka vynimka....zakladom je odsledovat si ovulaciu, ktora byva cca v strede cyklu resp cca 13-15 dni pred MS a snazit sa cca kazdy druhy den....busit do toho viackrat denne je skor kontraproduktivne
@pestikova nam sa obidve deti podarili vdaka sledovaniu ovulacie, ale nebud nervozna ak to nevyjde na prvy krat. ak nevies presne posudit kedy mas ovulaciu, mozes si skusit kupit v lekarni ovulacny test, mozno pomoze ten.
ako pisala bajana, 2 dni pred MS je to velmi nepravdepodobne ale teoreticky je mozne vsetko. najvacsiu pravdepodobnost otehotnenia mas pocas ovulacie, a cca 2-3 dni pred a po nej.
hlavne sa nestresuj, psychika je svina, vie byt pekne kontraproduktivna a cely proces stazit. uzivajte si, nemyslite stale na otehotnenie, ono to pride.
mne sa podarilo - neplánovane, už má šesť rokov 🙂
nič nesledujte, nič neplaťte, nijak sa nestresujte - ale nájdite príčinu, to je kľúč
Ako hovoria baby, veľmi malá pravdepodobnosť. Sleduj ovulku a bude to. Nám sa to tiež podarilo na tretí mesiac a vôbec som nestresovala. Užívali sme si to 🙂
moja teta nemohla otehotniet 9 rokov po svadbe a nakonec otehotnela cez menzes. Mala vtedy plodnny den.
😵 moja teta nemohla otehotniet 9 rokov po svadbe a nakonec otehotnela cez menzes. Mala vtedy plodnny den.

@pestikova Myslím že spermie dokážu prežiť v žene niekoľko dní. Akurát je nechutné sexovať počas krvácania. Keď chceš otehotnieť, pýtaj sa odborníka.