icon

Je možné otehotnieť po menštruácii?

9. mar 2024

Ahojte, s priateľom sa snažíme otehotnieť ale nedarí sa. Všetko je v poriadku. Je možné otehotnieť aj po skončení menštruácie ?
Ďakujem za odpoveď.

jaskolka
•
9. mar 2024

Ako dlho sa snažíte? Sleduješ si plodne dni, ovuláciu? Tak keď budeš mat ovuláciu po skončení menštruácie, tak áno, je možné aj vtedy otehotnieť.
To, ze je všetko v poriadku, vám potvrdil odborník?

autor
•
9. mar 2024

@jaskolka áno lekár povedal že je všetko ok, už vyše roka sa snažíme

gejb
•
9. mar 2024

Gynekológ ti spravil folikulometriu aj hormonálny profil a urológ zas spermiogram partnerovi? Lebo toto je základ...

medda_beda
•
9. mar 2024

Všetko ok znamená mať urobený hormonálny profil, spermiogram a kopec ďalších vecí.Toto všetko máte?

nika23t
•
Autor odpoveď zmazal
•
butterflyeffect
•
13. mar 2024

Pol roka je kratka doba ale niekde zacat treba, v prvom rade kupit ovulacne testy, zistit kedy mas ovulaciu, niekto ma v strede cyklu, niekto skor, niekto neskor… skusat pocas ovulacie, ak sa nezadari pocas ovulacie par mesiacov, riesit u gynekologa, ako pisu vyssie, folikulometriu, hormonalny profil, stitnu zlazu, spermiogram priechodnost vajcovodov atd…

butterflyeffect
•
13. mar 2024

Teraz citam ze vyse roka, tonuz je dost-ked ti to neriesi gynekolog tak nech ta posle do CAR

lalilla
•
13. mar 2024

Po ms je mozne otehotniet vynimocne keby mas velmi skoro ovu.
Ak nas aj ty aj partner podchytene daj si este napr ze pol roka vyskusate prirodzene, alebo u gyn vie ti dat lieky na ovu a sledovat to a mat planovany styk napr a ked sa nepodari tak centrum as.reprodukcie
Priechodnost vajcovodov by bolo dobre mat urobenu a teda merat si bazalku aby si vedela ci ste sa trafili do ovu a ci bola.
V okoli mam same kamosky co maju deti ani nevedeli ako a dve jedna po 3 rokoch a dalsia po 5 rokoch sa im zadarilo, podla lekarov vsetko ok a aj tak sa nedarilo. My sa snazime 6 rokov a uz sa prestavame aj pomali. Drzim palce

trubka1
•
19. feb 2025

My sa snažíme už rok a stále nič 😟. A to už máme dve detičky, chceme tretie.

bibgro005
•
3. mar 2025

My sa snažíme rok a stále nič, poslednú menštruáciu som mala januári 4 dni aj to veľmi slabú, mešká mi už 6 dni a na jednom teste mi vyskočil duch a na druhý deň už nič