icon

Je možné otehotnieť po plodných dňoch?

24. apr 2025

Baby pred 4 dňami som mala ovuláciu je vôbec možné otehotnieť po plodných dňoch? Viem že pred sa dá tak som s dcérou otehotnela ale po, si myslím že nemožné či?

viestta
24. apr 2025

Ak si si ista, ze ovulacia prebehla, otehotniet sa uz neda, tam je okno asi 24 hodin. Ale ak sa len domnievas, ze vtedy bola ovulacia, tak mohla sa aj posunut a potom otehotniet mozes.

nevenka
24. apr 2025

My ideme po ovulacii vzdy naostro, ten stvrty den uz mam jasno, lebo meriam BT. A to je safe. Ale ked sa len domnievas, ze ovu bola pred 4 dnami a nemas to iste, tak je to risk..

majus2323
24. apr 2025

Ak sa len domnievas, tak možné to je. Leží vedľa mňa akurát voňavé krásne bábätko ktoré bolo počaté po "plodných dňoch".

vanilkovazmrzka
24. apr 2025

NIE

autor
25. apr 2025

Ďakujem krásne za odpovede, viete čo podľa appky som mala mať ovuláciu čo je asi nepravdepodobné. A začala som mať dnes bolesti v podbrušku(dúfam že to je len nachladnutie) lebo som 6 mesiacov po pôrode takže nehodlam otehotnieť znovu. Chcela som naspäť antikoncepciu ale nechcel mi kvôli kojeniu predpísať lekár

bibuska2
25. apr 2025

Ahojte Baby chcem sa spýtať na tento testik môžem byť tehotná horný robený dnes rano ms mi mešká ďakujem za odpoveď

majus2323
25. apr 2025
@bibuska2

Ahojte Baby chcem sa spýtať na tento testik môžem byť tehotná horný robený dnes rano ms mi mešká ďakujem za odpoveď

@bibuska2 mne tiež meškala , bola som tehotná a testy boli zatiaľ negativne. Ale že úplne negatívne bez náznaku ducha. Takže za mňa to neni isté ani keď meska MS.

cecilia29
25. apr 2025

Bolesti? To môže byť ovu

bibuska2
25. apr 2025
@majus2323

@bibuska2 mne tiež meškala , bola som tehotná a testy boli zatiaľ negativne. Ale že úplne negatívne bez náznaku ducha. Takže za mňa to neni isté ani keď meska MS.

@majus2323 takže ste bola tehotná a testy ste mali negatívne?

majus2323
25. apr 2025
@bibuska2

@bibuska2 áno pretože ovulaciu som mala 21 deň cca a nie 15 ako mávam klasicky. Preto som hore písala že na 21 deň som myslela že mám daaaavno po ovulacii ale nemala som. Deň po ovu som mala zrovna preventívnu u gynekológa ktorý mi ovulaciu sám potvrdil. Čiže mi meškala MS ale ešte som bola málo tehotná na to aby to test zachytil.

majus2323
25. apr 2025
@bibuska2

@bibuska2 pozitívny test aj to celkom slabo som mala až na cca 4-5 deň meškania.

majus2323
25. apr 2025
@bibuska2

@bibuska2 aj dátum pôrodu podľa poslednej MS bol 25. ale podľa plodu a oficiálny 31.

selena_luna
25. apr 2025

6 mesiacov po porode a s kojenim sa nemozes spoliehat ze si asi mala ovulaciu..hormony mas tak rozhadzane, cyklus sa len upravuje. Nabuduce ju radsej sleduj cez bazalnu teplotu, alebo sa chrante inak.