icon

Je možné, že mi ovulačný test neukázal ovuláciu?

zelva123
25. aug 2025

Ahojte, je možné že by mi ovulacny test neukazal ovulaciu ale reálne prebieha? Mam uz vodovy výtok, bolesti na jednej strane. Ja som podla tohto vždy vedela kedy mam ovulaciu, prvé dieťa bolo na prvý sup.
Ja som si len tak zo srandy začala robit tento cyklus ovuacne testy ale teda ešte som pozitivny test nemala. Myslela som si ze teraz to určite bude pozitívne. Možno to byť kvôli tomu ze som ho robila takto neskoro večer?

janetinka27
26. aug 2025

@zelva123 ahoj, riad sa radsej normalne telesnymi priznakmi, najlepsie je sledovat hlien a teplotu, tam to mas istejsie

detskytovar
26. aug 2025

@zelva123 musíš sledovať trend, či a ako čiarka tmavne, vôbec nemusí byť v čase ovulácie rovnako tmavá ako kontrolná. Niektoré ženy môžu mať ovuláciu aj pri LH20. Alebo keď piješ veľa tekutín, môže byť čiarka bledšia..

anjelicek26
26. aug 2025

Ovulacny test treba robit o 10tej a 22hej hodine.... niektore zeny maju peek len par hodin... ovulacny test je pozitivny 12-48h pred skutocnou ovulaciu, je to proste len "spustac"...u mna prebehne ovulacia (tiez ju velmi citim) cca. 36h po mega pozitivnom ceste.

Bohuzial je aj moznost, ze ovulacia nie je, aj ked priznaky su, telo robi obcas zvlastne veci... tie ovulacne testy ak ich robis spravne a dva krat denne tak to zachytia dobre.

babi2345
26. aug 2025

@zelva123 pred testom 2hodiny nepite nič. Robte 2x denne. Ja som raz mala 2ciarky rovnako tmavé a 1x nebola tmavá a aj tak som mala ovulku. Plus som sa uistila u gyn. Na sono ci naozaj prebehla ovulka. A treba byť s partnerom každé 2,3 dní a určite vyjde ak všetko v poriadku. 🤞🤞🤞