icon

Je možné, že sa gynekológ pomýlil v termíne?

17. jan 2025

Pekný večer ženy prosím vás je možné, že by sa gynekológ pomýlil v termíne ovulácie ? Minulý týždeň stredu 8.1. som uňho bola skrz kŕče v bruchu povedal mi, že to je ovulácia ktorá príde o 2-3 dni tak sme sa vtedy nechránili keďže by sme bábätko aj prijali, ale teda ide o to, že včera a dnes mám opäť kŕče v bruchu a zároveň som aj dnes aj včera mala raz na toaletnom po utretí krv ako keby v “hliene” tak neviem či až teraz že by bolo ovulácia ? Mám 23 DC. Ovuláciu mám každý mesiac inak. Je možné že by sa o tolko sekol v termíne ovulácie? Prajem vám pekný piatok : )

deti95060810
17. jan 2025

mohol ..a prečo nie.

sweetdreams1
17. jan 2025

Mohol + otehotnieť môžeš aj pár dní pred a pár dní po ovulácii. Ale viac ti povie až tehotenský test v správny čas , ešte je naň určite skoro 🙂

sofia1979
17. jan 2025

Alebo to môže byť uhniezdovanie

zuzanaete
17. jan 2025

@sweetdreams1 Da sa otehotniet iba pocas ovulacie. Spermie si vedia par dni pockat na ovulaciu, ale k otehotneniu dojde pocas ovulacie. Par dni po ovulacii sa neda otehotniet.

bambulka711
19. jan 2025

U mňa to bolo uhniezďovanie. Presne 8dpo naozaj veľmi slabo ružový výtok po utretí. Iba jeden deň. O 3 dni som mala čiarky na teste. A celý čas som mala odvtedy bolesti, ako keby sa mal menzes spustiť každou sekundou....

majuska1214
27. mar 2025

dobry den co ste nakoniec mali?