icon

Je neskoro mať prvé dieťa v 29. rokoch?

3. mar 2022

Ahojte, myslite ze je to neskoro? alebo tak akurát...aky mate nazor?
stretla som sa s rôznymi názormi, ale vela ludi mi uz povedalo ze to je neskoro...

Strana
z4
sandra811
14. mar 2022

Ja mám 28 o bábätko sa snažíme dva roky. Tak snáď do 30tky sa podarí prvé. A to som si voľakedy hovorila, že do 30tky dve deti. Koľká naivita 🙈😊

katka1389
14. mar 2022

Ja som mala29 prve a co oni ho budu vychovat ci ty...

cervenaruza123
14. mar 2022

Podla mna je jedno, kolko ma zena rokov. Jasne, ze 12 alebo 60 je uz extrem, ale v takom veku vacsina zien ani nedokaze biologicky mat uz/este dieta. Ale normalny vek 18-45 rokov... Pokial sa zena dokaze o dieta postarat, nebudu hladovat, maju kde byvat a podobne, tak si myslim, ze kazdemu to moze byt jedno. Su zeny co ochoreju ked maju 20 a su take, co do 100 rokov su ciperne, cize ani na zdravie sa neda prilis spoliehat. To sa neda naplanovat... A kazdy vek ma svoje vyhody aj nevyhody, idealny cas nie je nikdy. Myslim, ze sa dnes prilis riesia taketo veci. Ze niekto bude vycitat 29 rocnej zene, ze ma dieta skoro/neskoro? Ze polovica ludi pri jednom dietati hundre, ze je to malo a pri dvoch, ze je to privela? Fakt prestavam rozumiet tomuto svetu, toto nie su problemy a neviem preco to ma kazdy potrebu riesit. Okrem toho kazdy sme aj iny a kazdemu vyhovuje nieco ine.

nikoll29
14. mar 2022

podla mna na to sprvna odpoved nie je. niekedy sa nedari, nie je s kym alebo sa na to clovek neciti. dovodov je vela, no ono pride v ten pravy cas a neriad sa prosim ta tym, co hovoria iny, oni tvoj zivot zit nebudu

Strana
z4