icon

Je normálna bolesť pred ovuláciou pri snažení?

24. aug 2025

Ahojte,
je normalne ze mam krce a cely spodok akoby napnutý pocitovo z toho ze sa blizi ovulacia ?
Beriem aj inofolic, a ine vitaminy na podporu otehotnenia. Este ale dojcim, syn ma rok a pol. Neviem teda ci ovu vobec mavam, ale tieto krce su nejake cudne :D mávali ste to aj vy ?
Pri prvom snazeni sa som ovulaciu skoro vobec nemavala. A ked zrazu prisla, otehotnela som.

anonym_da1026
24. aug 2025

Nemávala si ovuláciu alebo bolesť pri ovulácii?
Ja mám 45 a bolesť pri ovulácii väčšiu ako pri krvácaní. Niekedy až takú, že nemôžem chodiť, ako ma zdola všetko bolí, doslova bodá až do podbruška a krížov. Nebolo to tak vždy, začalo to po druhom tehotenstve.

diewcatqoo
24. aug 2025

Pred prvym porodom som mala bolestivu menstruaciu. Tri mesiace po porode som dostala menstruaciu a bolest ziadna. Zato pri ovulacii to bolo hrozne, bolel ma cely spodok a aj hlava - predtym som ovulaciu nikdy necitila. Po case sa to upravilo a uz som nemala ani bolestivy menzes, ani ovulaciu.

autor
24. aug 2025
@anonym_da1026

Nemávala si ovuláciu alebo bolesť pri ovulácii?
Ja mám 45 a bolesť pri ovulácii väčšiu ako pri krvácaní. Niekedy až takú, že nemôžem chodiť, ako ma zdola všetko bolí, doslova bodá až do podbruška a krížov. Nebolo to tak vždy, začalo to po druhom tehotenstve.

@anonym_da1026 nemávala som ovulaciu. Mala som s tym hormonálny problem.. ano je to bolest ako pises, zospodu to citim velmi silno. Tak to bude asi ono…

victory7897
24. aug 2025

@anonym_autor tak isto som o ovulácii ani nevedela že ju mám , po druhom dieťati strašná bolesť podbruška, pomáha mi trochu čaj kľudná menštruácia ,v Kauflande ho mávajú

autor
24. aug 2025
@diewcatqoo

Pred prvym porodom som mala bolestivu menstruaciu. Tri mesiace po porode som dostala menstruaciu a bolest ziadna. Zato pri ovulacii to bolo hrozne, bolel ma cely spodok a aj hlava - predtym som ovulaciu nikdy necitila. Po case sa to upravilo a uz som nemala ani bolestivy menzes, ani ovulaciu.

@diewcatqoo dakujem, tak asi sa to aj mne prvym porodom zmenilo..

diewcatqoo
24. aug 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo dakujem, tak asi sa to aj mne prvym porodom zmenilo..

@anonym_autor inak, viacere moje kamosky hovorili, ze po porode maju takuto bolestivu ovulaciu