icon

Je normálne nemávať ovuláciu tri mesiace?

lenuss1992
3. apr 2025

Ahoj baby ako som začala robiť testy tretí mesiac. Robím dva razy za deň vždy mi takéto vyjdú alebo trošku silnejšia čiarka robím od konca menštruácie do ďalšej asik tak 4 dní pred ďalšiu mrchu nerobím je to možné že nemám ovuláciu tak dlho ?

Je normálne nemávať ovuláciu tri mesiace?
krasneleto
3. apr 2025

a ako dlho by si chcela mat ovulaciu? ovulacia je proces 12-24 h... kusok pred nou a kusok po nej , toto cele obdobie su plodné dni...

lenuss1992
autor
3. apr 2025

@krasneleto ale ani raz mi nevyšiel pozitívny ovulácny test

adeladulova
3. apr 2025

@lenuss1992 skus inej značky. Ja som na notine kúpila výhodné balenia a zachytila som.
Pri prvom tehotenstve vobec ani raz ale tu značku si už napamatam

mariska1989
3. apr 2025

Vyskúšaj aj počas MS môžeš mať vtedy ovu . Alebo inú značku

lenuss1992
autor
3. apr 2025

@mariska1989 aj počas ms môžem mať ovuláciu?

lenuss1992
autor
3. apr 2025

@adeladulova
@mariska1989 tieto som skusala

mariska1989
3. apr 2025

@lenuss1992 vieš koľko bab práve otehotnela počas MS teda nie prve 2 dní kedy máš silnú ale napr 3/4/5 deň proste za skúšku nič nedáš . Každá žena funguje ináč

stanzi
3. apr 2025

Toto nie je ani zdaleka pozitivny ovulacny test, druha ciarka je velmi slaba. Ak mas plus minus taketo testy cely mesiac, je mozne, ze mas anovulacne cykly.
K znacke - ja som pouzivala tiez Livsanne, su to dobre testy.

dixitka
3. apr 2025

@lenuss1992 niekomu tie testy nefungujú, neviem prečo. Ja som to skúšala jeden mesiac, testovala som 2x denne, všetky čiarky boli slabé, pritom som v tom cykle otehotnela, takže ovulácia byť musela 🙄 tak som sa na to vybodla. Tým chcem povedať, že negatívne testy hneď nemusia znamenať, že neovuluješ. Ale lepšie by bolo, keby ti lekár spravil folikulometriu.

krasneleto
3. apr 2025

odporucam ist si dat odsledovat hormonalny profil a jeden cyklus u lekara... nikto ti nemoze online podla testu povedat, ci skutocne ovulujes...

viestta
3. apr 2025

Ries to s gynekologom, mozes mat anovulacne cykly ale treba zistit preco

adeladulova
3. apr 2025

@lenuss1992 tie druhe som mala ja, 20ks balenie a zachytila som teda.. možno len náhoda, ako viem ze to nie je lacné, ale skúšaj ďalší mesiac..
Inak pri prvom stále negatívne a i tak sa zadarilo takže nie je to ukazovatelom ci ovulaciu máš ci nie

veronika2316
3. apr 2025

Mne gynekológ povedal že aj zdravé ženy mávajú ovukaciu napríklad len trikrát do roka
..