Je podľa vášho názoru tento test pozitívny?
Ahojte baby, poraďte, myslite že je test pozitívny?

@padone na sono je priskoro, ale ak v krvi bude HcG stupat bude vsetko ok. Drzim palceky
@noemikatka skor premoceny, skus dalsi..ale vyzera dobreee
@miskanathan skúšala som druhý niečo neukazalo velmi slabe ale nedá sa mi to odfotit
@noemikatka skus rano, koncentracia mocu bude silnejsia akp vecer
@topier zda sa ze silnie ze?
@miskanathan gratulujem 🎊
@noemikatka dakujem ☺ a dnes rano si neskusala test?
@miskanathan nie nemam doma musím kúpiť co myslíš na tie hore zo včera 🙈
@noemikatka no crta sa tam cosi. Uz meska MS?
@noemikatka ten moj dnesny nie je z ranneho mocu, nejako som sa zabavila s ranajkami detmi a... tak az z druheho...
@noemikatka ten premoceny vyzera pozit len je neuplny tak neviem ci by som sa nan spolahla
@miskanathan myslim ze by sa ani kusok nesfarbil keby ze tam nie je pritomne HcG ci?
@miskanathan to by aj mna zaujímalo
@miskanathan nemecká menzes mam 6ti den ale od 4tého dna len spinenie a predtým dni nebol ako obvikle hnedy potom trochu červený tak len pre zaujímavosť som si urobila
@sofiadi ahoj, robila si digital?
@sofiadi ako si dopadla aj mna to zaujíma 🙈😊😃
@padone gratulujem 🎊 je to tam čierne na bielom uz aj príznaky u teba začali?
@padone gratulujem

@noemikatka a ty si testovala znovu?
@noemikatka priznaky zatial pocitujem mierne bolesti prsnikov hlavne rano po prebudeni,unava ta je dost silna a mierne bolesti v podbrusku
@miskanathan ano znovu,ja som to nevydrzala kedze moj lekar dnes neordinuje,a po niekolkych neuspesnych pokusoch uz mam strach ci to tentokrat vyslo
@padone neboj keď ti vysiel digy test potichučky sa teš ☺️ ja som ešte zatiaľ netestovala znova 🤷🏽♀️ neviem ci aj mam 🤦♀️skúšať a byt sklamana
@noemikatka ja som musela nedalo mi to...

@noemikatka a @miskanathan áno robila 🙂 a ukázal mi toto 🙂 zajtra idem za svojou doktorkou na krv, tak som zvedavá ... dufam že to nebude biochemické alebo niečo iné :(
@sofiadi ja som dnes chcela kupit digi u nas v KE no na potvoru som nezohnala

@padone na sone by bolo skoro, väčšinou treba počkať tie 2 týždne (okolo 7. vidieť )