Je tento ovulačný test naozaj pozitívny?
@anonym_93970e ked je v testovacej vzorke vysoke mnozstvo danejo hormonu,farbivo z kontrolnej vzorky sa moze presunut do testovacej. Deje sa to inak aj na tehotensky testoch. So zvysujucim sa mnozstvom hcg testovacia ciarka tmavne a kontrolna bledne…v neskorsich tyzdnoch ;)
@michaelaj174 aby si ma chápala. Toto bol test ktorý pôvodne pridala do diskusie. Na ten som napísala že by som sa naň nespoliehala, keď je z aliexpressu a tá kontrolná čiarka je tak slabá. Za čím si stále na 100% stojim. Veď uznaj že ten čo si spravila potom z lekarne už vyzera normalne. Aj keď to čo popisuješ sa kľudne môže stať, takýto aliexpress test by som brala s rezervou. Ako aj ked mi aliexpress test ukazal krasne dve čiarky na tehotenskom tak som si šla normalne urobit test z lekarne ktory bol negativny. A nie tu zakladať 2 témy kde sa idem hádať so ženami a útočiť na ne (v tej predošlej diskusii útočila)

Opäť ty? Veď sa pozri že na tých ďalších testoch je kontrolná čiarka už normálnej intenzity a nie tak slabá ako na tej prvej fotke. Preto by som mu neverila, lebo je farbivo slabé. Druhá fotka spodný test je pekne pozitívny. Normalny klasicky nie vadný ovulačný test.
@anonym_93970e ked je v testovacej vzorke vysoke mnozstvo danejo hormonu,farbivo z kontrolnej vzorky sa moze presunut do testovacej. Deje sa to inak aj na tehotensky testoch. So zvysujucim sa mnozstvom hcg testovacia ciarka tmavne a kontrolna bledne…v neskorsich tyzdnoch ;)