icon

Je tento ovulačný test naozaj pozitívny?

29. dec 2025

Prosim, je toto pozitivny ovulacny test?
Dala som fotku zblizka, dakujem.

Je tento ovulačný test naozaj pozitívny?
Strana
z2
michaelaj174
2. jan 2026
@anonym_93970e

Opäť ty? Veď sa pozri že na tých ďalších testoch je kontrolná čiarka už normálnej intenzity a nie tak slabá ako na tej prvej fotke. Preto by som mu neverila, lebo je farbivo slabé. Druhá fotka spodný test je pekne pozitívny. Normalny klasicky nie vadný ovulačný test.

@anonym_93970e ked je v testovacej vzorke vysoke mnozstvo danejo hormonu,farbivo z kontrolnej vzorky sa moze presunut do testovacej. Deje sa to inak aj na tehotensky testoch. So zvysujucim sa mnozstvom hcg testovacia ciarka tmavne a kontrolna bledne…v neskorsich tyzdnoch ;)

anonym_93970e
2. jan 2026
@michaelaj174

@anonym_93970e ked je v testovacej vzorke vysoke mnozstvo danejo hormonu,farbivo z kontrolnej vzorky sa moze presunut do testovacej. Deje sa to inak aj na tehotensky testoch. So zvysujucim sa mnozstvom hcg testovacia ciarka tmavne a kontrolna bledne…v neskorsich tyzdnoch ;)

@michaelaj174 aby si ma chápala. Toto bol test ktorý pôvodne pridala do diskusie. Na ten som napísala že by som sa naň nespoliehala, keď je z aliexpressu a tá kontrolná čiarka je tak slabá. Za čím si stále na 100% stojim. Veď uznaj že ten čo si spravila potom z lekarne už vyzera normalne. Aj keď to čo popisuješ sa kľudne môže stať, takýto aliexpress test by som brala s rezervou. Ako aj ked mi aliexpress test ukazal krasne dve čiarky na tehotenskom tak som si šla normalne urobit test z lekarne ktory bol negativny. A nie tu zakladať 2 témy kde sa idem hádať so ženami a útočiť na ne (v tej predošlej diskusii útočila)

anonym_08a280
12. jan 2026

Robím prvý krat, považuje sa za pozitívny obulačny test ?

Strana
z2