Je tento ovulačný test pozitívny?
Ahojte dievcata, prosim, je ovu test pozitivny? Kedy pride ovu? Test som robila vcera a dnes.

@zaraban treba sa snazit spermie dokazu v dobrom prostredi prežiť niekoľko dní a na ovu si počkať ✊✊✊❤
@lolinecka888 viem, že nie je pozitívny 🙂 ......snažíme sa už viac ako 3 roky o bábätko a nič......doteraz som bola v tom, že ovulácia prebieha v strede cyklu čiže okolo 14DC.......a tak som si začala sledovať ovuláciu lebo som to nikdy neskúšala......minuli cyklus som začala od 12DC a nič.....teraz som začala už od 5DC a sú dosť silné........s manželom sme v poriadku po zdravotnej stránke....takže to vyzerá, že nemám ovuláciu v strede ale na začiatku?......nikdy som nemala žiadne bolesti, príznaky, pichanie v podbrušku.........takže som to moc nevedela odsledovať.......tak uvidíme, či sa zadarí........verím, že áno......
@miskamia1 koľký deň cyklu si? je to už pekná čiarka........
@juliatriscova ja mám po pôrode neskutočne rozhádzaný cyklus (mám doma 12,5m dieťa) a mám len tretí cyklus od pôrodu. To znamena že tento test bol robený včera, a posledná MS, bola 30.10.
Mám dlhé cykly, prvý bol 33 dňovy, druhý 28dnovy a tretí 30dnovy, takze netuším kedy ovulacia je, preto som prvý mesiac vyskúšala robiť test a hneď ukázalo tak ako na fotke. 🙂 dnes je už úplne negatívny, ani naznak druhej čiarky, včera som mala pozitívny že fakt bola silnejšia 🙂 myslíš, že včera som ovulaciu mala? 🙂 sex sa odporúča mať každý druhý deň, no my sme spolu spali nedeľu, pondelok aj utorok, tak hádam by to mohlo vyjsť 😍
@miskamia1 ovulácia prebehne od pozitivného ovu testu do 12-24 hod......takže by to mohlo výjsť, keďže ste sexík mali pred ovu......spermie dokážu prežiť až 5 dní......držím palce nech si tehu.....daj vedieť ako si dopadla......🙂
@lolinecka888 je to zaujímavé, tak testuj ďalej........som zvedavá čo to bude........
@lolinecka888 tak čo, skúšala si ďalej tehu test?
@miskamia1 a mala si aj nejaké ovu príznaky?...........
@juliatriscova anoooo. Bolesť vaječníkov, ako keby mi išiel vyskočiť z tela :D a hlien na nohavičkach (a to ja výtok vôbec nemavam) takze konečne som si to odpozorovala. Menštruáciu mám mám 30.10, takze uvidíme 🥰 nemôžem sa dockat. Takto sme sa polubili v deň ovulácie pred 12 mesiacmi a náš poklad ma 13 mesiacov, tak uvidíme či to vyjde aj tento mesiac tak 😍 aspoň viem konečne, kedy mám ovulaciu, keďže to mám nepravidelne po pôrode
@lolinecka888 testuj ďalej, testy sú negatívne...o pár dní už by mali byť pozitívne...držím prsty...
@lolinecka888 no ako si dopadla? 🙂
@lolinecka888 aj mňa by to zaujímalo ako si dopadla?
@lolinecka888 tak uvidíš či dostaneš MS 9.12...........
@lolinecka888
@lolinecka888 Ak ti to pomôže, tak ja mám total nepravidelný cyklus po kojení, že som absolútne nevedela kedy ovulaciu mám. 1x som si robila test v živote a vyšiel mi negatívny a na ďalšie dni som ho mala total pozitívny 🙂 teraz čakám už len MS 🙂 mám mat v sobotu. A nemôžem sa dockat. Uvidíme 🙂

@noemikatka Bodaj by si mala pravdu❤️