Je tento ovulačný test pozitívny?
Ahojte dievcata, prosim, je ovu test pozitivny? Kedy pride ovu? Test som robila vcera a dnes.

@reabullow no ja nie som ziaden expert :D a teda uplne pozitivny ho tam nemáš, ale mozno si len nevystihla vrchol, tazko povedat, cely ten test je nejaky velmi zlty. Mozno uz bola a mozno len pride, este by som par dni radsej testovala. Ja som mala ovulaciu neskor, ako mi "pocitala" appka, okolo 17-18DC az, ale mam dlhsi cyklus(32).
@reabullow no v tom pripade testuj dalej a uvidis 🙂 mne appka ukazovala skor, az ked som testovala, som zistila, ze to nie je pravda, no 🙂
@reabullow no parada, hor sa sexovat😅
Ahojte dievky. Prosím Vás. Teraz mávam cyklus 28-30 dňový. Ovulku mi ukazuje v appke na 5.3 a plodné dní od 2.3.. Nemala by byť ovu až niekedy 10,11.3.?
@sense áno má, tam ukazuje smajlíka... len za 10 testov dať 25€ je moc podľa mňa... ten test čo som posielala som robila včera o 8 večer... dnes o 11 bol oveľa slabší... takže "vrchol" mohol byť kľudne niekedy v noci... a ten digitalny by mi včera a aj dnes o tom istom čase vyšiel ako negatívny... takže to je nevýhoda podľa mňa... a vyhodené peniaze...
@sense rozumiem a ďakujem za reakciu 😊 ja som to napísala len tak vrámci srandy skrz toho že každy tú farbu vidí ináč 😂 keby to napríklad ukazovalo percentá alebo čo, aby človek jasne vedel či ešte nie, áno alebo už nie... ja viem že musí byť rovnaká alebo silnejšia.. keby na to pozerám sama tak ho hneď hodím do koša ako negat test.. ale môj priateľ ma presviedčal 😂🤷♀️
@hviezda331 jejda a to su ovu či tehotenske? Lebo mne sa zdaju všetky rovnako silne až na ten prvy papierikovy

@enci158 no on moze zosilniet odrazu, nemusi postupne silniet tyzden