icon

Je tento ovulačný test pozitívny?

natalka1983
20. sep 2018

Ahojte dievcata, prosim, je ovu test pozitivny? Kedy pride ovu? Test som robila vcera a dnes.

Je tento ovulačný test pozitívny?
babovka2321
13. feb 2021

@enci158 no on moze zosilniet odrazu, nemusi postupne silniet tyzden

reabullow
Autor odpoveď zmazal
reabullow
Autor odpoveď zmazal
reabullow
Autor odpoveď zmazal
babovka2321
13. feb 2021

@reabullow no ja nie som ziaden expert :D a teda uplne pozitivny ho tam nemáš, ale mozno si len nevystihla vrchol, tazko povedat, cely ten test je nejaky velmi zlty. Mozno uz bola a mozno len pride, este by som par dni radsej testovala. Ja som mala ovulaciu neskor, ako mi "pocitala" appka, okolo 17-18DC az, ale mam dlhsi cyklus(32).

reabullow
Autor odpoveď zmazal
babovka2321
13. feb 2021

@reabullow no v tom pripade testuj dalej a uvidis 🙂 mne appka ukazovala skor, az ked som testovala, som zistila, ze to nie je pravda, no 🙂

reabullow
Autor odpoveď zmazal
babovka2321
18. feb 2021

@reabullow no parada, hor sa sexovat😅

niki_9
28. feb 2021

Ahojte dievky. Prosím Vás. Teraz mávam cyklus 28-30 dňový. Ovulku mi ukazuje v appke na 5.3 a plodné dní od 2.3.. Nemala by byť ovu až niekedy 10,11.3.?

sense
28. feb 2021

@niki_9 na appku sa nespoliehaj, kedy si mala poslednu ms?

niki_9
28. feb 2021

@sense včera mi skončila 3 dní som mala. Len 🙂

sense
28. feb 2021

@niki_9 neviem teda akú appku máš ale teda ta moja ukazuje stred dcyklu ovuláciu ale podľa hlienu a tento mesiac aj testu ju mam skor

niki_9
28. feb 2021

@sense ta appka sa vola ze Kalendár. So zvieratami.

sense
28. feb 2021

@niki_9 myslíš túto? Lebo mne sa táto podľa hlienu a ovul. Testu nikdy nezhodovala

niki_9
28. feb 2021

@sense áno presne tu.. Vy mate akú prosím?

sense
1. mar 2021

@niki_9 tiez tuto

andie2810
1. mar 2021

Ahojte, je podľa vas pozit? S priateľom sa nevieme zhodnúť 😂

sense
1. mar 2021

@andie2810 skoro čiarka ma byt rovnako silná al silnejsia ako kontrolná... Ale môžte skúšať už aj teraz 😉

andie2810
1. mar 2021

@sense no ja som tvrdila že je slabšia, priatel zas že je rovnaka 😂 to asi tak ako keď niektorí videli šaty modré s čiernym a iní zas biele so zlatým 😂👏 už by mohli vymyslieť testy kde proste bude ano/nie 😂

sense
1. mar 2021

@andie2810 tak tuším clear blue ma aj ovi digitálne len je tam iná cena

andie2810
1. mar 2021

@sense áno má, tam ukazuje smajlíka... len za 10 testov dať 25€ je moc podľa mňa... ten test čo som posielala som robila včera o 8 večer... dnes o 11 bol oveľa slabší... takže "vrchol" mohol byť kľudne niekedy v noci... a ten digitalny by mi včera a aj dnes o tom istom čase vyšiel ako negatívny... takže to je nevýhoda podľa mňa... a vyhodené peniaze...

sense
1. mar 2021

@andie2810 ano sk bol dnes uz slabsi tak vrvhol bol medzi casmi co si test robila...
Ten clearblue bol len na margo toho co si napisala o tych testoch ci tp tam nemoze byt jasne napisane 😉

andie2810
1. mar 2021

@sense rozumiem a ďakujem za reakciu 😊 ja som to napísala len tak vrámci srandy skrz toho že každy tú farbu vidí ináč 😂 keby to napríklad ukazovalo percentá alebo čo, aby človek jasne vedel či ešte nie, áno alebo už nie... ja viem že musí byť rovnaká alebo silnejšia.. keby na to pozerám sama tak ho hneď hodím do koša ako negat test.. ale môj priateľ ma presviedčal 😂🤷‍♀️

sense
1. mar 2021

@andie2810 mňa tak môj raz presviedčal o tehu teste že tam je určite duch... Lebo on videl 2 čiarky a ja len jednu

niki_9
1. mar 2021

@andie2810 podľa mňa sú rovnaké 😂 mam 4 oči

andie2810
1. mar 2021

@niki_9 ja nosim šošovky, takže v podstate tiež 😂 ako mne nejde o to že by som čakala so sexom na 100 percentne dve čiarky na ovul teste 😂 myslim že aj s tym čo je sa da čarovať ... len som chcela vedieť ako to vidia iné osôbky 😊

lolinecka888
Autor odpoveď zmazal
hviezda331
5. mar 2021

Ahojte, chcela by som sa spytat na vas nazor. Je podla vas niektory s testov pozitivny?

andie2810
5. mar 2021

@hviezda331 jejda a to su ovu či tehotenske? Lebo mne sa zdaju všetky rovnako silne až na ten prvy papierikovy