icon

Je tento ovulačný test pozitívny?

natalka1983
20. sep 2018

Ahojte dievcata, prosim, je ovu test pozitivny? Kedy pride ovu? Test som robila vcera a dnes.

Je tento ovulačný test pozitívny?
Strana
z6
sense
27. dec 2021

@amelie22 áno testovacia je silnejšia ako kontrolná, tak šup šup na to, a držím palce nech s zadari

kika109
7. jan 2022

Dobry den, mam 21 DC a dnes som si spravila ovulacny test a vyzeral takto ako na fotke. Neviem ci ho povazovat za pozit alebo skor negat 🤷🏻‍♀️

amelie22
7. jan 2022

@kika109 podľa mňa je skôr pozitívny. Ale ja mám málo skúseností, takže moja odpoveď nie je veľmi vierohodna 😅

amelie22
7. jan 2022

@sense @enci158 Inak ďakujem za radu! Ako ste poradili v ten večer sme to skúsili... Ovu test vyšiel pozitívny ešte na druhý deň doobeda (ešte tmavší ako predtým) ale poobede už dosť bledý... Chcela som to ešte poistiť aké kvôli istým okolnostiam nám to nevyšlo. Ale cca 5 dní od tej predpokladanej ovulky som si našla ráno úplne jasnú krv na toaletnom papieri, myslela som si že môjmu telu šibe že prišiel menzes v polke cyklu.. ale potom už nič. Myslíte že.to mohlo byť uhniezdovanie?

sense
7. jan 2022

@amelie22 5 DPO je síce dosť skoro keďže vajíčko sa uhnizduje 7-10dni. Ale ak. Ms nepríde sprav test, niečo môže sa ukázať aj 11-12 DPO

amelie22
7. jan 2022

@sense ahoj. No testujem ovu testami ešte len tretí mesiac. V novembri asi bol ovu test pozitívny na 14DC. Teraz v decembri to podľa všetkého bolo skôr, na 12 DC. Krv som si našla 17 DC.

kika109
7. jan 2022

@amelie22 no neviem lebo cca o 2 hod neskor bol uz svetlejsi ☹️

sense
7. jan 2022

@kika109 skôr pozitívny, keďže potom už bola čiarka slabšia, ešte môžeš skúsiť zajtra v rovnakom čase a dve hod pred tým nepit aby nebol moc zriedeny moc

kika109
7. jan 2022

@sense dakujem pekne za odpoved 😊 nerada sa nato velmi sustredim ale je tazke to nechat len tak plavaat

sense
8. jan 2022

@kika109 tak to ti verím... Poznám to, prešla som si tým 😊

kika109
8. jan 2022

@sense a podarilo sa? 🤗

sense
8. jan 2022

@kika109 nie, žiaľ..ale jedno dieťa mam plus teda 2 potraty a zo 2 biochemické . Ale uz som to vzdala aj vzhľadom na vek 😊... Už neriešim ovulacne testy, sledovanie ale ani antikoncepciu. Aj keď teda zmieriť sa s tým nejakú dobu trvalo

kika109
8. jan 2022

@sense tak to mi je luto ☹️ Ja este nemam ziadne dieta tak asi preto som nato tak upäta..

sense
8. jan 2022

@kika109 keď to tak vezmem s ex sa nám podarilo splodiť dieťa hneď, bolo to biochemické, dcéra na druhý cyklus, tretie tehu ani neviam ako ale MA v 7tt, s terajším partnerom sme to nechali na náhodu a otehotnela som 3 mesiac potom čo sme prestali používať ochranu ale nijak som neriešila ovuláciu a pod, žiaľ v 9tt MA, potom som začala viac testovať à pod potom ešte som mala 1x na teste ducha a po 3jdnovom meškania prišla ms. Odvtedy prešlo niečo vyše roka a nič, ovulácia problém nie je u mňa, skôr krátka lutalna fáza, ale nepomohol ani inofolic ani vitex ani utrogestan, aj keď ten cyklus predĺžil... Lekár už navrhol ist do centra ale keďže budem mat 40 a povedala som si ze to je pre mňa hranica... Tak som odmietla, že ak sa stane zázrak potešíme sa ale siliť to nebudem... Zrejme to tak ma byt . Ale tebe držím silno palce nech sa čoskoro môžes tešiť z vytúženého bábätká...

patulka95
1. apr 2022

Je moj test už pozitívny ? Či ešte chyba ?
Ďakujem. 😊

sense
1. apr 2022

@patulka95 môžeš skúsiť ešte poobede okolo 17.00 a uvidíš ci bude čiarka silnejšia ako táto alebo slabšia

noemikatka
1. apr 2022

@patulka95 pri takychto // by som sa určite už snažila dnes aj obden🙂🙂✊✊✊

patulka95
1. apr 2022

@noemikatka ďakujem ❤️Zatiaľ si to len sledujem nakoľko mám muža pracovne v zahraničí inak by sme sa už určite snažili ale snáď nabudúce 😊

bibiana100
Autor odpoveď zmazal
noemikatka
8. sep 2022

@bibiana100 podľa mňa ešte nebola

pauli2
15. nov 2022

Ahojte, dnes na obed som si robila ovulacny test a myslim ze pozitivny 🙂 kedy sa teda snazit? Vcera vecer sme sa snazili a dnes to uz manzel asi neda, ked tak zasa zajtra vecer. Myslite ze by to mohlo stacit? 🙏

miirkka1
16. nov 2022

@pauli2 je pozitívny,no ja by som sa snažila na tvojom mieste dnes.Zajtra este k tomu vecer už môže byť neskoro.Nikdy nevieš,kedy nastane.Ale zase ak včera ste mali styk,tak tiež by to mohli stacit

monika4110
8. máj 2024

Ahojte baby chcem sa spýtať že je to pred ovul alebo sa nemusím báť.

sense
8. máj 2024

@monika4110 ťažko povedať testovala si aj včera? Môže byť pred môže byť po, z jedného testu ťažko povedat

monika4110
Autor odpoveď zmazal
nikapuggioni
4. sep 2024

Ahojte. Dúfam že niekto poradí. Ktorý test je pozitivny??? Včera som si spravila aj digitalny ovulacny a vyšiel pozitivny. Len sa tie testy zdajú rovnaké každý deň
Posledný je dnešný ešte trocha mokrý

nikapuggioni
4. sep 2024

A tu je už suchý. Keďže včera o 5 večer mi digitalny ukázal smajlika ze mam najvyššiu hladinu lh tak dnes by nemal byt test o niečo svetlejšie?

erikajozef
21. okt 2024

@linday ano

Strana
z6