icon

Je test pozitívny či negatívny ?

dominikaskvasik
13. jan 2020

Ahojte milé žienky,... Chcela by som vedieť Váš názor na tento test. Kedže sa snažíme už dlhšie a doteraz vždy nega, už som myslela že zas nič a teraz mi vyšiel takýto test. Neviem či si to len nahováran ale vidím tam //.Mala ste niektorá takýto test a boli ste naozaj tehu?Jasné že ráno spravím ďalší ,no už teraz som taká happy že sa možno vážne zadarilo...tak by som rada vedela vaše skúsenosti. Ďakujem vopred a prajem pekný zvyšok večera 😍

Je test pozitívny či negatívny ?Je test pozitívny či negatívny ?
Strana
z2
anka1706
14. jan 2020

@adusa1987 ďakujem za odpoveď 🙂

dominikaskvasik
autor
14. jan 2020

Baby dnes som bola v lekárni na ten ClearBlue no mali len na objednávku,tak zajtra hádam príde,no doma som našla ešte test z Dm Top test no ten mi ukázal toto ... v zápätí spm skúsila zas test od Dr.Max a ten ukázal toto...Moja otázka znie máte niekto skúsenosť s testom z Dm? Ktorý je lepší? Ďakujem 🙏🏻

demonka5
14. jan 2020

@dominikaskvasik skus porovnat aka je citlivost testu pri dm,na teste z maxu vidim ciarku

dominikaskvasik
autor
14. jan 2020

@demonka5 Citlivosť testu je 10 mIU/ml u oboch.

demonka5
14. jan 2020

@dominikaskvasik tak potom naozaj neviem,mozno sa niekto ozve kto ma skusenost s dm testami

adusa1987
14. jan 2020

Odfot ten cerveny test este raz ale mne sa zda ze je..skus pritom svietit svetlom

adusa1987
14. jan 2020

A ten modry sa mi zda ze stmavol

dominikaskvasik
autor
14. jan 2020

@adusa1987 na cerveny ked svietim nevidim nic ani okom :( a modry vidim pekne okom aj bez svetla aj so svetlom...som z toho jelen

adusa1987
14. jan 2020

@dominikaskvasik no ved toto ze ten modry stmavol....sprav zasa zajtra rano ale verim v pozitivum 🙂

dominikaskvasik
autor
14. jan 2020

@adusa1987 dakujem🙏🏻Skusim aj ja verim 🙏🏻

adusa1987
14. jan 2020

@dominikaskvasik tak sa nechame vsetky zajtra prekvapit 🙂

modrykoniicek
15. jan 2020

Ak je čiarka do ružova je pozitívny 🙂.

Mne raz vyšla čiarka aj ženy ju videli...ale bola taká...viditeľná ale bol nakoniec negatívny.
Držím palce 🙂

Strana
z2