Je to choroba alebo tehotenstvo?
Ahojte mám divne príznaky a neviem o čo teraz ide 😊 mám už asi týždeň hnačku zvýšenú teplotu a už 3 deň má večer pali záha a boli má žalúdok. Počas dňa mávam bolesti v podbrušku a mám citlivé a naliate prsia Častá bolesť hlavy a točí sa mi v hlave .Momentálne som 25DC a mávam cca 33dnovy cyklus . Poprosím odpovede len ak s tým máte skusenosti alebo niečo čo by mi mohlo pomôcť. Žiadne uštipačne poznámky ani blbosti z vešteckými guľami ma nezaujímajú proste ak k Tomu nemáte čo poveda prosím preskocte tému .dakujem za vás čas ❤️
@bambula00001 viróza tak skoro by si nemala príznaky
@bambula00001 co tak zajst k lekarovi? Ja nechapem naco sa toto pytas na fore. Co si myslis,ze sme vystudovany lekari? Ved chod normalne k lekarovi a ano s tehotenstvom toto nema nic jednoducho si chora tak sup bud k lekarovi alebo na pohotovost ale tam rataj ze ta dodrbu jak male decko
Ďakujem dievčatá
@majamat ovulaciu som mala pred 10 dňami a ms by som mala dostať o 8 dni a preto sa pýtam lebo som čítala že prvé príznaky môžu byt už týždeň pred ms . Niesom si istá preto sa pýtam len na skusenosti . Lebo okrem zvýšenej teploty nemám zidne príznaky chorobný takze som zmetena .
@bambula00001 podla toho co pises, by si ale mala prve priznaky tyzdne pred ms. pises, ze ich mas uz tyzden a este si 8dni pred ms. to by znamenalo, ze 2 dni po ovulke by si mala prejavy tehu, co nie ej moc realne.
tehu mozes byt, aj priznaky mozes mat pred ms, ale nie hne po ovulke.
neviem prsne ako to funguje,a le predsa este aj tie spermie, nez dojdu k vajicku, to trva. vajicko sa oplidnuje vo vajickovode, cize musia prejst daleku cestu. vobec netusim kolko to trva, ale kludne to moze trvat aj 1 den.
@majamat teraz som si vsimla že som to napísala zle ale len hnačku mám týždeň ostatne príznaky mám cca 3 dni prepáč moja chyba
och, zmyila som sa a konecne som tonasla, psermie prejdu k vajicku za 2 hodiny. smaozrejme len niektore sa tam dostanu.
@bambula00001 to je jedno, kolko ma sostante prejavy, ale ak mas hnacku tyzden, ta nie ej prejavom tehu, jedine, ak by bola ovulka skor. a to ostatne vyzera, ze suvisi viac s hnackou, ako s tehu. za 2 dni sa vajicko dokaze vo vajickovode o kusok posunut a hladiny hormonov su fakt nizke.
@majamat uvidíme či príde ms to bude najlepšie ale ďakujem za rady
@bambula00001 ano, to tak byva, aj keby si tehu, nic ine ti nezostava, len cakat.

mozes mat PMS a zaroven crevnu virozu, ci inu infekciu.
na tehuby som taketo vyrazne prejavy netypovala, ked este ani nei si v obdobi ocakavania ms. neviem kedy si mala teda ovulku,a le zvycajne byva tak 14dni pred ms, samozrejme vynimocne moze byt aj skor, ci neskor. no prejavy zacinaju najskor vtedy, ked sa vajicko zacina uhniezdovat. ak nevies, kedy bola ovulka, tak za predpokladu, ze by bola tych 14dni pred ms, teraz si len 6dni po ovulke, cize nemozes mat tyzden prejavy tehu. dokonca by ti estelen mohli teraz zacinat, aj to je skor vynimka, ale vacsinou zacinaju az v case ocakavanej ms, pripadne neskor.