Je to duch alebo kanálik? 🙂
@nikuska00771 už teraz sa neviem dočkať 😍❤️
Tak toto zaujima aj mňa. Držím palce
Tak toto zaujima aj mňa. Držím palce
@gabca295 mňa bolel vaječník na ľavej strane, keď som bola v robote. Bolo to veľmi nepríjemné, no až potom mi došlo, že to je ovulácia tak ešte v ten deň večer sme sa posnažili a vídiš. Takto mi vyšiel test. Zajtra to mám dostať, tak dúfam že nedostanem a bábenko sa udrží 😍😉😀
@lucyk1992 budem ty držať palce. My sme to včera nedali lebo priateľ je dosť prechladnuti. Dnes už nemám tie bolesti ale skúsime este vecer. Dúfam že to stihneme. Včera som ešte nemala prasknuti ten filikul a asi mi v noci praskol uvoľnilo sa vajíčko tak dúfam že to stihneme. Ako dlho sa pokúšaťe o bábo?
Ahojte babi potrebujem poradit. Nechcem to a nikym riesit takze radsej tu. Pred par mesiacmi som mala potrat. Odvtedy sme pockali a 2 mesiace sme sa snazili. Toto je druhy mesiac. Do Ms mam este 8 dni. Kedze cez vikend ma cakaju trosku bujarejsie akcie rozhodla som sa spravit test ze uvidime. A pozrite ... je mozne aby 8 dni pred ms ciarka ? Nemam zidne priZnaky. Pri prvom tehu som mala. Okrem nafuknuteho brucha nic. Ani prisia ma nebolia. Cyklus mam pravidelne cize ovu musela hyt ten 13-14 den co som odpozorovala. Dakujem Vam krasne
@halinka222 ahoj, dátum ovulácie vieš? 🙂
Myslim si ze medzi 13.9 - 14.9
@halinka222 takže by si mala byť cca 7DPO a to je podľa mňa skoro na pozitívny test, ale výnimky existujú 😉 skús ešte raz testnúť, tento je nejaký rozmazaný.
No pri prvom tehu mi vysiel pozitivny test 7 dni pred.Ms. cize ak doslo k implantacii ma 5 den ako je to.mozne
Aj ked to.nie je velmi pravdepodobne ale spravila som aj druhy hned za tym a tiez pozitivny :D
@halinka222 pošliiiii nám ho 😀
@halinka222 zamna Chybny test zase rozpita ciarka divna... Ale hadam sa mylim
@halinka222 no je nejaký rozpiti ale ak si robila aj druhý a pozitívny no možno to vyšlo. Myslím že cez víkend sa krot 😂 a v pondelok si urob hned ráno z prvého ranného moču. Držím palec

@lucyk1992 určite, teraz je ešte veeelmi skoro, pri prvej som nedočkava išla v 5 tt, tak že čo tak skoro, a nic nevidel, len vak, tak má objednal o 2 týždne a už bolo všetko ako má byt 🙂 pri druhej som šla neskor 🙂 ale pre pokoj si zavolaj a Uvidis