icon

Je to mimomaternicové tehotenstvo?

alex1552
Včera o 07:05

Ahojte, snažíme sa o bábätko. Poslednú menštruáciu som mala 12.9 a skončila mi 16.9 čo je skoro ja mávam cca 7dni. Ďalšiu mám dostať 12.10 lenže mi vyšiel už teraz pozitívny test. Bola som na kontrole ale doktor tam nič nevidí. Dnes som bola znova a že to môže byt mimomaternicove tehotenstvo. Veľmi sa bojím… prikladám foto čo si o tom myslite ? Clearblue test mi ukázal že by som mala byt 4-5tyzdni.

Je to mimomaternicové tehotenstvo?
anonym_bf6de0
•
Včera o 07:11

Ja by som sa toto skusila spytat v poradni alebo skupine zdravotnici. Pochybujem, ze tu laici budu vediet "precitat" utz a ked tak dozvies sa AI odpovede. A aj ked nejaka zena mala mimomaternicove tak z nej jedna alebo par skusenosti nerobia odbornicku na hodnoverne posudenie.

anonym_aa5518
•
Včera o 07:11

tak ak ti nedal odpoved lekár, ktorý ťa videl tak neviem...

anonym_d33045
•
Včera o 07:20
@anonym_aa5518

tak ak ti nedal odpoved lekár, ktorý ťa videl tak neviem...

@anonym_aa5518 Nejak sa mi nechce verit, ze by to len tak mimochodom skonstatoval a nechal ju ist domov.

stellarstar
•
Včera o 07:47

Ja neviem čo si podaktoré myslia že my tu laici máme nejaké dr zvdelanie? Ak sam dr tam nič nevidí my laici ako ti máme poradiť?

alex1552
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
diaalex
•
Včera o 08:05

Za mňa teda všetko úplne zbytočne, zbytočne ste utekali k dr. keď ms ešte nemešká, zbytočne tu píšete lebo budú len hejty, zbytočne robíte závery aké je to tehotenstvo a úplne zbytočne veríte clearblue .... počkajte si na ms a keď nepríde ani po 2t ste tehotná, keď príde, tak nie ste ...

anonym_7cb38d
•
Včera o 08:06

Ahoj, možno si bola len skoro, skúšaj testovať ak tmavnu a digi ukáže viac podľa mňa to bude dobre,alebo skus o týždeň znova k dr ,aj mne povedal ze nič nevidi ze možno mimomaternicove (a viem ze nie som jedina) ..šla som o par dni a už bolo vidieť, všetko dopadla najlepšie ako mohlo 🙏 držím Ti palce veľmi

alex1552
autor
•
Včera o 08:11
@diaalex

Za mňa teda všetko úplne zbytočne, zbytočne ste utekali k dr. keď ms ešte nemešká, zbytočne tu píšete lebo budú len hejty, zbytočne robíte závery aké je to tehotenstvo a úplne zbytočne veríte clearblue .... počkajte si na ms a keď nepríde ani po 2t ste tehotná, keď príde, tak nie ste ...

@diaalex išla som kvôli tomu že som krvacala a mala som veľké zrazeniny. Vtedy ma vôbec ani nenapadlo, že by som bola tehotná. Lenže potom som si urobila test a nechápala som prečo mi vyšiel pozitívny keď do ďalšieho menzesu som mala ešte 9dni. A teda čiarka bola silná ako tá kontrolná.

anonym_bebf76
•
Včera o 08:13

to tehu nebude. lekár ti kedy navrhol kontrolu? alebo čo vlastne navrhol?

stellarstar
•
Včera o 08:24
@alex1552
Odpoveď bola zmazaná

@alex1552 ale čo ti tu máme poradiť??? Ak dr vyučený skúsený lekár tam nič nevidel čo chceš od nás? Čo ti máme na to povedať? Ja osobne tam vidím prázdnu maternicu, vajcovody tam vôbec nevidno. Tak daj mi odpoveď čo od nás laikov očakávaš???

alex1552
autor
•
Včera o 08:25
@anonym_bebf76

to tehu nebude. lekár ti kedy navrhol kontrolu? alebo čo vlastne navrhol?

@anonym_bebf76 v pondelok ďalšia kontrola dnes mi bral krv a keď v pondelok nebude znova nič vidieť tak mám ísť do nemocnice a že pokiaľ budem mať bolesti mám ísť na pohotovosť

alex1552
autor
•
Včera o 08:27
@stellarstar

@alex1552 ale čo ti tu máme poradiť??? Ak dr vyučený skúsený lekár tam nič nevidel čo chceš od nás? Čo ti máme na to povedať? Ja osobne tam vidím prázdnu maternicu, vajcovody tam vôbec nevidno. Tak daj mi odpoveď čo od nás laikov očakávaš???

@stellarstar na poslednej fotke je jasne vidieť vajicovod ešte to tam je aj napísané. Od teba chcem aby si nekomentovala moje príspevky. Ďakujem

stellarstar
•
Včera o 08:27
@alex1552

@stellarstar na poslednej fotke je jasne vidieť vajicovod ešte to tam je aj napísané. Od teba chcem aby si nekomentovala moje príspevky. Ďakujem

@alex1552 na posl foto nemáš abs žiadne vajcovody

alex1552
autor
•
Včera o 08:29
@stellarstar

@alex1552 na posl foto nemáš abs žiadne vajcovody

@stellarstar je to tam aj napísané že to je ľavý

anonym_b50347
•
Včera o 08:29
@alex1552

@stellarstar je to tam aj napísané že to je ľavý

@alex1552 lekar co povedal, mas to v maternici ci nie ved oni to musia vidiet

alex1552
autor
•
Včera o 08:32
@anonym_b50347

@alex1552 lekar co povedal, mas to v maternici ci nie ved oni to musia vidiet

@anonym_b50347 povedal že buď je to skóre alebo mimomaternicove. Nerozumie ani prečo som mala tu krátku menštruáciu a prečo mi vychádzajú pozitívne testy a silnejú

petamich
•
Včera o 08:33

Lekar postupoval spravne, odobral ti HCG, ak v pondelok na kontrolnom odbere HCG klesne, tak slo zrejme o biochemicke tehotensto, vajicko sa oplodnilo, HCG stupalo a zial neudrzalo sa, preto moze nic nevidiet a mala by prist menstruacia. Ak HCG neklesne, naozaj to moze byt mimomaternicove alebo este je len skoro a preto nic nevidel, zazila som to 2x, lekar postupoval rovnako, v pripade bolesti mi kazal ist na pohotovost.

alex1552
autor
•
Včera o 08:34
@petamich

Lekar postupoval spravne, odobral ti HCG, ak v pondelok na kontrolnom odbere HCG klesne, tak slo zrejme o biochemicke tehotensto, vajicko sa oplodnilo, HCG stupalo a zial neudrzalo sa, preto moze nic nevidiet a mala by prist menstruacia. Ak HCG neklesne, naozaj to moze byt mimomaternicove alebo este je len skoro a preto nic nevidel, zazila som to 2x, lekar postupoval rovnako, v pripade bolesti mi kazal ist na pohotovost.

@petamich ďakujem pri prvom som vôbec nemala takéto problémy čiže je to pre mňa novinka :/

anonym_b50347
•
Včera o 08:35
@alex1552

@anonym_b50347 povedal že buď je to skóre alebo mimomaternicove. Nerozumie ani prečo som mala tu krátku menštruáciu a prečo mi vychádzajú pozitívne testy a silnejú

@alex1552 kamoska mala mimomaternicove, len si uz nepatamtam ona mala dake silne bolesti ci co no drzim palce

petamich
•
Včera o 08:36
@alex1552

@petamich ďakujem pri prvom som vôbec nemala takéto problémy čiže je to pre mňa novinka :/

@alex1552 uplne chapem, clovek nezazije netusi, drzim paste, aby vsetko dobre dopadlo 🙂 mimomaternicove tehotenstvo zasa nie je take caste, ako by sa mohlo zdat. Verim, ze v pondelok najde co ma alebo aspon nech to HCG klesne! Drz sa

alex1552
autor
•
Včera o 08:37
@petamich

@alex1552 uplne chapem, clovek nezazije netusi, drzim paste, aby vsetko dobre dopadlo 🙂 mimomaternicove tehotenstvo zasa nie je take caste, ako by sa mohlo zdat. Verim, ze v pondelok najde co ma alebo aspon nech to HCG klesne! Drz sa

@petamich ďakujem pekne ❤️

anonym_4b87c1
•
Včera o 09:30

neposlal ta lekar na kontrolu do nemocnice, z vlastnej skusenosti pisem ze mna lekarka poslala do nemocnice s tym ze mam ist rovno zaklopat na oddelenie a necakat ani na prijme aby to skontrolovali co najskor.

patrike
•
Včera o 09:52

Ak si nie je isty lekar s praxou na USG, ako to maju uhadnut laici z Konika ? Ani lekar ti nebude robit diagnozu cez fotky na internete.

diaalex
•
Včera o 10:18
@alex1552

@diaalex išla som kvôli tomu že som krvacala a mala som veľké zrazeniny. Vtedy ma vôbec ani nenapadlo, že by som bola tehotná. Lenže potom som si urobila test a nechápala som prečo mi vyšiel pozitívny keď do ďalšieho menzesu som mala ešte 9dni. A teda čiarka bola silná ako tá kontrolná.

@alex1552 pre mňa je to nehnevaj sa nepochopiteľné ... jasné, že počas ms krvácaš či? uviedla si že od 12. do 16.9. si mala ms, intenzita ms sa môže meniť v závislosti od viacerých faktorov, preto sa k dr nechodí... a zrazeniny tiež môžu byť ... dr. hovoril evidentne skoré alebo mimo zato, že si mu hovorila ako sa snažíte ... ostávam pri názore. že úplne zbytočný celý chaos okolo ... počkaj si do ďalšej ms čo bude o pár dní a dozvieš sa to ...

natalka13
•
Včera o 11:08

Robila si si digitalny test?
Inak tiez nechapem tym testovackam a 5 dni pred MS.🙈

anonym_4ca3c5
•
Včera o 11:51

Veru. Nic ine ti neostava len čakať.

anonym_1b22dd
•
Včera o 12:02

@alex1552 ahoj, ja som zazila nieco podobne. Dva tyzdne po menstruacii, ktora bola dost silna, som mala hned spinenie. Spravila som si test, bol pozitivny. Hcg som mala zvysene, no plod v maternici nevidel. Hcg mi stupalo, plod znova vidno nebolo. Ja som sa rozhodla ze este budeme cakat. Bohuzial som dostala silne bolesti a bolo to mimomaternicove. Drzim palce, aby to u teba dobre dopadlo. Tieto otrasne komentare si tu nevsimaj….

klarabohun77
•
Včera o 13:11

Ahoj mala som mmt presne ako ty ms kratka ale vlastne to uz som bola “tehotna” hcg rastlo a nikde nic nebolo vidiet, ziadne bolesti..neskor som sla na pohotovost lebo uz som bola pokakana z kazdeho pichnutia tak mi chceli odstranit vajcovod co som si samozrejme nechcela dat a tu v tn su uplní debili. Zavolala som zajumenskemu a podpisala revers. Dal mi liek mtx, vajcovod sa nakoniec nebral. Liek zabral.

alex1552
autor
•
Včera o 16:00
@anonym_1b22dd

@alex1552 ahoj, ja som zazila nieco podobne. Dva tyzdne po menstruacii, ktora bola dost silna, som mala hned spinenie. Spravila som si test, bol pozitivny. Hcg som mala zvysene, no plod v maternici nevidel. Hcg mi stupalo, plod znova vidno nebolo. Ja som sa rozhodla ze este budeme cakat. Bohuzial som dostala silne bolesti a bolo to mimomaternicove. Drzim palce, aby to u teba dobre dopadlo. Tieto otrasne komentare si tu nevsimaj….

@anonym_1b22dd ďakujem moc za konečne normálnu odpoved a veľmi ma to mrzí. Dúfam že to teda bude v pohode ❤️

anonym_c9e44c
•
Včera o 19:44
@anonym_d33045

@anonym_aa5518 Nejak sa mi nechce verit, ze by to len tak mimochodom skonstatoval a nechal ju ist domov.

@anonym_d33045 mne sa to reálne stalo. Zoperovali ma o dva dni po kontrole v car, jemu sa to vtedy (víkend večer) robiť nechcelo