icon

Je to pozitívny ovulačný test?

15. nov 2022

Ahojte, návod som čítala samozrejme ale neviem posúdiť či je tá čiarka dostatočne výrazná. Vďaka za posúdenie

autor
•
15. nov 2022
miskamicha
•
15. nov 2022

Mozno mubeste trosku chyba
Ak spravis vecer okolo 19 uz by mohli byt obe rovnakej farby 🙂

autor
•
15. nov 2022

@miskamicha tiež sa mi zdá že ešte trochu ale zas v návode písali ze najlepšie z ranného moču tak neviem 😀

surama
•
15. nov 2022

Ahoj, za mna je pozitivny. Ked som si sledovala ovulaciu, tak u mna ciarka vobec nebola rovnako silna ani silnejsia, ale videla som, ze postupne silnie. Podarilo sa na prvu supu. Treba brat do uvahy aj zivotnost spermii, ktora je 2-4 dni, takze na vasom mieste by som nevahala 🙂

miskamicha
•
15. nov 2022

Nemyslim ze ovulacny sa robi z ranneho mocu
.teda nie z prveho po zobudeni 🙂 ale od cca tej 9.00 do 22.00 je naj robit. Tak skus este vecer
Ale u mna ponprvom tehu neboli nikdy obe ciarky rovnake a podarilo sa. Tak sup na to ako pise vyssie

autor
•
15. nov 2022

Baby tak skúsim teda ešte večer jeden ale ozaj to tam v návode tak bolo písané. Robila som aj včera večer ale ten určite nebol pozitívny. Tak uvidíme skúsime🙂

autor
•
15. nov 2022

@miskamicha tak ten spodný je z teraz večera. Vrchný ten z rána.

miskamicha
•
16. nov 2022

Nespoliehaj sa len na ovu testy. Nemusis vzdy zachytit peak luteinizacneho hormonu, aky dlhy mas cyklus?? Je pravidelny??? Drzim palce!!!!

autor
•
16. nov 2022

@miskamicha no včera ma neskutočne bolel ľavý vaječník, úplne taký akoby ťažký bol. No a dnes už ovulačný test negatívny a bolesti zmizli. Cyklus zatiaľ neviem aký mám, minulý som mala ovuláciu na 17ty deň ale menzes prišiel až po 35tich dňoch a to bolo biochemické no a teraz vlastne ovulácia na 16ty deň. Takže skúšam spoznávať vlastné telo. Ale aj tak je to asi voda v koši, manželovi sa nechcelo večer a sex sme mali v nedeľu naposledy. 😀

ivi222
•
16. nov 2022

Jejda to ako keby o sebe pisem😄tiez som mala minulý mesiac biochemické a teraz sa snazim odsledovať kedy bude ovulka.

autor
•
16. nov 2022

@ivi222 nie je to úplne jednoduché však?😀

ivi222
•
16. nov 2022

No to teda nie je😄a hlavne to zosuladit aj s casom s partnerom 😄🙈

miskamicha
•
17. nov 2022

Este nic nie je stratene 🙂) mne sa po biochemickych uplne cyklus pobabral v zmysle spinenia uz na 18.den...teda zrejme malo progesteronu. Drzim palce

hukacka
•
21. nov 2022

Ahojte prosim veľmi nerozumiem sa ešte tak tomu je toto už pozitívny ovulacny test robený o 22:00dnes.Dakujem moc

hukacka
•
21. nov 2022
jajka1989
•
26. nov 2022

Ahojte potrebovala by som poradiť či je ovu test pozitívny ? ďakujem 😉

autor
•
26. nov 2022

@jajka1989 nie, nie je pozitívny🙂

jajka1989
•
27. nov 2022

Ďakujem.... nevyznám sa v Tom tak reku sa radšej spýtam 🙂

senticka
•
27. nov 2022

Ahoj. Nechcem sa hrať na odborníčku sveta, ale pepino testy sú k veľkému 💩. Aj keď je na nich uvedená vysoká citlivosť, je v nich málo farbiva, ktoré ukazuje hodnotu LH. Z vlastnej skúsenosti odporúčam testy EasyHome, dajú sa objednať na amazone. K tým testom máš normálne aplikáciu, volá sa PreMom a tam si všetko pekne zaznamenáš, keď začneš testovať LH, každý test do tej appky naskenuješ a ona ti v systéme vyráta hodnotu LH podľa sfarbenia testovacej čiarky. 🙂

jajka1989
•
25. dec 2022

Ahojte poraďte prosím robila som si test a vôbec sa v tom nevyznám ☹️

jajka1989
•
25. dec 2022
jajka1989
•
25. dec 2022

Viete mi poradiť ako som na Tom či sa blíži ovu či nie

autor
•
25. dec 2022

@jajka1989 zatiaľ nie. Treba testovať každý deň a vie napovedať aj to koľký deň cyklu si. Ja som napríklad mala tento mesiac oneskorenú o 7 dní. Sledovala som to testami, teplotou ale najviac mi pomohol hlien

jajka1989
•
25. dec 2022

Včera mi skončila ms tak že skúsim tak skúsim testnut zajtra..... vďaka za radu 😉

autor
•
25. dec 2022

@jajka1989 keď včera skončila ms tak to je skoro ešte🙂 býva to zhruba v strede cyklu. Ako už som písala. Tento cyklus som ju mala na 22 deň až a minulý na 17ty🙂 treba testovať. Na foto pozitívny ovulačný dr. Max

jajka1989
•
26. dec 2022

Dnes mám takúto zdá sa mi že tmavne

autor
•
26. dec 2022

@jajka1989 treba robiť každý deň a dá sa to podchytiť.

jajka1989
•
27. dec 2022

Ďakujem