icon

Je to uhniezďovanie?

1. nov 2020

Ahojte babule. Prosím poraďte mi už pár dni má bolia prsia a podbrusko ako keby som mala dostať ms. Mám ju nepravidelnú ale podľa posledných cyklov by som ju mala dostať za 14 dni . Včera večer som začala tak jemne krvácať skôr ako keby špiniť . Niečo malo ružové na toaletnom papieri. Dnes som 26dc . Môže to byt uhniezdovanie ? Ovulaciu Vám neviem povedať u mna je to skôr ako lotérie keďže mám nepravidelný cyklus

autor
4. nov 2020

@sasa0704 Ahooj tak dnes ráno som robila test . Buď je to skoro alebo proste ms príde dnes má už hrozné boli brucho cely deň a včera má strašne boleli prsia som si ich musela masírovať cely deň 😫

autor
5. nov 2020

Tak dievčatá dnes mám obrovsku nechuť na jedlo a mám taký slabo žltý výtok . Ja už svojmu telu nerozumiem a nechápem to 😫

sasa0704
Autor odpoveď zmazal
sasa0704
6. nov 2020

Baby tak dneska som si spravila test keďže mi to mešká 2 dni a dopadlo to nejako takto .. čo si mám o tom myslieť ? 🙂 bola by som veľmi rada keby to vyšlo 🤪

janezz
6. nov 2020

@sasa0704 ja tam čiarku vidím, slabulinkú ale vidím....ja som takúto mala v 4tt

sasa0704
6. nov 2020

@janezz ako tu čiarku vidím voľným okom , nemusím ju dávať na slnko ani nikde , tak som zvedavá , o týždeň si spravím digitálny 😊

autor
6. nov 2020

@sasa0704 jeeeeej gratulujem je to tam 😍😍😍

sasa0704
6. nov 2020

Ešte sa netesim dopredu , dám vedieť neskôr 😊a ďakujem zatiaľ 😘

autor
6. nov 2020

@sasa0704 jasne treba počkať môžeš sa opytat kolky deň cyklu si?

sasa0704
6. nov 2020

Musím sa opraviť 3 dni mešká a mám pravidelný cyklus 🙂 teda už asi nie 😅

autor
6. nov 2020

@sasa0704 tak ti drzim palce nech to dopadne dobre ja si idem robiť další test až okolo 15.11 takze to bude ťažké tak dlho vydržať 😉😁

sasa0704
8. nov 2020

Tak dneska som dostala 😒 ale urobím si test keď skončia na koľko ked som bola prvý krát tehotná mi normálne prišla mrcha a doktor povedal že je to normálne že telo sa čistí 🙂

autor
8. nov 2020

@sasa0704 nadej umiera posledná . Uvidis čo bude po ms . Ja stále čakám a tak uvidíme . Ale budem ti držať palce

autor
15. nov 2020

Ahojte takze ms mi už meška 2 dni . Prsia má stále bolia začalo má v nich tak nepríjemne pichat podbrusko mám citlivé na dotyk . Každý večer má strašne boli hlava . Robila som si test 12.11 a bol negatívny . Je možné žeby som tehotná bola len som test robila skoro ?

summersunny94
14. jún 2021

Ahoj ako to nakoniec dopadlo? Bola si tehu?

autor
14. jún 2021

@summersunny94 ahoj tie nebola som tehu. Bolo to s inofolicu . Nerobil mi dobre a vôbec mi nepomohol

summersunny94
14. jún 2021

Zaujímavé mne Inofolic pri prvom dieťatku pomohol, je mi to teda veľmi ľúto a držím palce nech sa vám čo najrýchlejšie vydarí otehotnieť 🙂

autor
14. jún 2021

@summersunny94 ďakujem . No mne ti hovoril aj lekár že niekomu sa zadarí a niekomu robí inofolic zle . Tak ako mne . Ešte viac mi rozhadzal cyklus

summersunny94
14. jún 2021

To ma mrzí, neskúšala si Femibion 1? Ja ho prave prvý mesiac užívam, lebo sa snažíme o druhé dieťatko štvrtý mesiac, tak uvidíme či pomôže ale sú naň skvelé ohlasy. Vraj je ho super užívať aspoň mesiac pred otehotnením a ja som ho pri prvej dcérke užívala (rada a vlastne nutnosť od DR , lebo mám polycystické vaječniky) najprv Femibion 1 a potom v druhom trimestri na Femibion 2. Femibion obsahuje všetko čo potrebuje dieťatko pre zdravý rast a pomáha pri plánovaní tehotenstva. A vraj veľa ženám pomohol aj k otehotneniu. 🙂 Ja som dala aj tentokrat na rady skúsenejších v týchto veciach tak som zvedavá, modlím sa aby pomohol aj mne 🙂

autor
14. jún 2021

@summersunny94 áno beriem ho 😁 ale naordinovala som si ho sama beriem ho druhý mesiac 😁😉 tak uvidíme možno to pomôže . Cyklus je už v pohode keďže beriem utrogestan už len aby vyšlo bábätko a bude to super ❤️

summersunny94
14. jún 2021

Super tak ak je cyklus už v poriadku mohlo by sa vám zasadiť, silno držím palceky daj vedieť keď sa podarí 🙂 určite to bude čo najskôr ❤️

autor
14. jún 2021

@summersunny94 verím a dúfam že áno rozhodli sme sa že ak sa do konca leta nepodarí tak pôjdeme na kliniku nech nám povedia či je všetko Okay. Preistotu 😉 ale verím že vstko bolo zle len koli môjmu cyklu ktorý bol občas aj 60 dňový a utrogestan beriem teraz už 5 mesiac takze verím že sa telo dalo už do poriadku a čoskoro sa zadarí

summersunny94
14. jún 2021

To áno pozri mne aj diagnostikovali PCO, a šancu na otehotnenie mi dávali minimálnu a po 7 mesiacoch snaženia sa sa nám podaril náš najväčší zázrak na svete, teraz vedľa mňa spinká 2 ročná dcérka. Takze isto sa vám zadarí treba veriť a pôjde to 🙂

autor
14. jún 2021

@summersunny94 to je krasne ❤️ Tak drzim palce nech sa podarí k malej aj braček alebo sestrička 😍

summersunny94
14. jún 2021

Ďakujem krásne a aj ja vám držím palčeky nech sa podarila princ alebo princeznička ❤️

summersunny94
14. jún 2021

Teraz si ktorú deň cyklu?

autor
14. jún 2021

@summersunny94 no keďže je už utorok 😂 tak už 24dc

autor
14. jún 2021

@summersunny94 a ďakujem si milá ❤️

summersunny94
14. jún 2021

Super za chvíľku ideš testovať teda. 🙂 Ja som dnes 28 DC ale cyklus mám veľmi nepravidelný takže skoro testovať ešte, skúsim tak cez víkend niekedy 🙂

autor
14. jún 2021

@summersunny94 napíšem ti správu 😉