Je to už ovulácia alebo treba čakať?
Ahojte ja si idem po radu dneska testujem ovu test chcem aj zajtra v rovnakom čase. Je pozitívny ?alebo ešte počkať na silnejšie? Ms som mala 25.1 a 30.1 skončilo menštruácia dnes mam aj také pobolieva brucho akoby som mala dostať ms ale to ešte skoro ked ze mam cyklus 28dnovy a inokedy 31dňový

Toto ešte nie je pozitívny test, čiarka musí byť rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná. Ale pravdepodobne čoskoro zosilnie. A v tomto čase (keď už čiarka silnie, ale ešte to nie je ono) by bolo lepšie robiť aj 2 testy za deň, aby si ten vrchol neprešvihla.
A v čom spočíva otázka?
@dixitka ja som aj včera niekoľko krát skúšala a aj teraz ale táto posledná dnešná hneď ako prvá vyskočila červená netrebalo čakať ani niekoľko minút je pozitívny?
@dixitka a včera sme sa snažili bolo to už nad ránom dnes okolo 0:40 myslíte že sa zadari ? Dnes by mala ovulácia prebehnúť alebo ako to je ?
Áno, tento posledný je pozitívny 🙂 ovulácia je cca 24-48 h po pozitívnom teste. Čiže bude asi zajtra, max. pozajtra. Kľudne to ešte teda poistite aj dnes večer.
@dixitka ďakujem za odpoveď ja som akurát dávala znovu diskusiu 🤦♀️ nevedela som či je možné znovu zo včera komentovať ten istý príspevok