icon

Je to už ovulácia alebo treba čakať?

7. feb 2025

Ahojte ja si idem po radu dneska testujem ovu test chcem aj zajtra v rovnakom čase. Je pozitívny ?alebo ešte počkať na silnejšie? Ms som mala 25.1 a 30.1 skončilo menštruácia dnes mam aj také pobolieva brucho akoby som mala dostať ms ale to ešte skoro ked ze mam cyklus 28dnovy a inokedy 31dňový

Je to už ovulácia alebo treba čakať?
autor
7. feb 2025
dixitka
7. feb 2025

Toto ešte nie je pozitívny test, čiarka musí byť rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná. Ale pravdepodobne čoskoro zosilnie. A v tomto čase (keď už čiarka silnie, ale ešte to nie je ono) by bolo lepšie robiť aj 2 testy za deň, aby si ten vrchol neprešvihla.

kukulienka999
7. feb 2025

A v čom spočíva otázka?

autor
8. feb 2025

@dixitka ja som aj včera niekoľko krát skúšala a aj teraz ale táto posledná dnešná hneď ako prvá vyskočila červená netrebalo čakať ani niekoľko minút je pozitívny?

autor
8. feb 2025

@dixitka a včera sme sa snažili bolo to už nad ránom dnes okolo 0:40 myslíte že sa zadari ? Dnes by mala ovulácia prebehnúť alebo ako to je ?

dixitka
8. feb 2025

Áno, tento posledný je pozitívny 🙂 ovulácia je cca 24-48 h po pozitívnom teste. Čiže bude asi zajtra, max. pozajtra. Kľudne to ešte teda poistite aj dnes večer.

autor
8. feb 2025

@dixitka ďakujem za odpoveď ja som akurát dávala znovu diskusiu 🤦‍♀️ nevedela som či je možné znovu zo včera komentovať ten istý príspevok