icon

Je toto normálny výsledok testu tesne pred menzesom?

5. okt 2022

Zdravim vas,

Ocakavam MS, som 30dc, nemam doma trhotensky test ale iba ovulacny. Je toto normalny vysledok testu tesne pred MS?
Dakujem

Je toto normálny výsledok testu tesne pred menzesom?
aknamorka22
5. okt 2022

Áno, LH máš prítomné v moči počas celého cyklu. Ak by bola testovacia čiarka silnejšia ako kontrolná, vtedy by mohlo ísť o tehotenstvo. Ja keď som si robila ovulacne testy, vždy som tam mala druhú čiarku.

autor
5. okt 2022

@aknamorka22 no ako zaschol tak ta ciarka este zosylnela. Ale je stale trosku slabsia ako ta hlavna

autor
5. okt 2022

*zosilnela :D

ninka99865
5. okt 2022

Pred ms hladina LH stúpa, urob tehotenský

autor
5. okt 2022

@ninka99865 ja som citala ze stupne aj pri tehotenstve

aknamorka22
5. okt 2022

Ja si myslím, že by musela byť oveľa silnejšia. Ak si sleduješ ovulaciu a vieš kedy si ju mala, tak ak si urobíš tehotenský test 14 dní po ovulacii, máš istotu, že ukáže správny výsledok. Mne tehotenský test ukazoval už 10 dpo slabú druhú čiarku. Na tento ovulacny sa nedá, podľa mňa, spoľahnúť 🙂

ninka99865
5. okt 2022

Niekomu áno niekomu nie, ešte keby bol pozitívny tak by som polemizovala, ale toto nieje pozivitcny ovulacny test

nevenka
5. okt 2022

Ja som mala pozitivny ovulacny test, ked som bola tehotna, ale az ovela neskor, ked uz na tehotenskom teste boli dve silne ciarky. Asi takuto intenzitu som mavala bezne pred MS, aj ked som nebola, aj bola tehotna. Ten pozitivny ovulacny, co bol v tehotenstve, tak to bolo - mega silna ta testovacia ciarka, ze ta kontrolna bola oproti nej nic, to som v case ovulacie nikdy takto nemavala.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
lalilla
24. okt 2022

Testni o dva dni ak zosilnie je velka sanca ze si tehu. Ja som testovala ovu testami ked som bola tehu a kazdy den silnel, na 5 den opat zosilndl ale nebol pozitivny! mal este celkom daleko od pozitivneho a tehu test mal slabuckeho dusika. O tri dni neskor ovu uz pozitivny a na tehu teste uz viditelan ciarka.
Z jedneho ovu testu to nevycitas ale.