icon

Je toto pozitívny ovulačný test?

3. sep 2024

Ahojte..
Je toto pozotívny ovulačný test?
Posledna mrcha od 29.8 do 1.9

janai1
3. sep 2024

nemáš fotku

autor
3. sep 2024
sisa_s
3. sep 2024

Ani nahodou...musia byt rovnako intenzivne ciarky, precitaj navod

autor
3. sep 2024

@sisa_s prečo je tam potom tá slabá čiarka? Môže to naznačovať blížiacu sa ovuláciu?

kajakamura26
3. sep 2024

Nehovorím, že som lekár...
Ale ovulácia dva dni po skončení menštruácie je veľmi málo pravdepodobná

sisa_s
3. sep 2024

Vsetky ovulacne testy ukazuju 2 ciarky, zalezi od intenzity v porovnani s kontrolnou ciarkou ...precitala si si pribalovy letak? Tam by malo byt vsetko vysvetlene

gejb
3. sep 2024

Druhá ciarka je tam vždy.

sense
3. sep 2024

Tento test je negatívny. Pozitívny je vtedy ak je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolna
Slabá druhá čiarka je tam prakticky vždy v záležitosti od citlivosti testu nakoľko LH má žena v tele prakticky celý cyklus

belllinka
3. sep 2024

Zas k tomu zabudli pribalit navod?

autor
3. sep 2024

@kajakamura26 mám nepravidelný ciklus.uživam Duphastpon takže nikdy neviem kedy mam ovuláciu. Otehotnela som tak že som mala v maji menzes v júni nic tak som sla na vyvolávačku ,menzes nedosiel a 17 jul som bola v 1 - 2 tyžni tehotenstva čo mi ukazal digitalny test ,šla som hned za lekarom ktory povedal že niesom tehotná.
O 3 tyždne som znovu zašla za ním a vtedy povedal ,že niečo tam je ale viac ako 3 tyždne to neni že veĺmi skore tehotenstvo

patriciaa_
3. sep 2024

Trocha som sa v tom stratila, kedy si vlastne mala naposledy menzes teraz do 1.9.? Je 3.9. takže pochybujem žeby si mala ovuláciu. Nebol to potrat keď si mala pozitívny nález? Ako mas nepravidelný cyklus ? Kvôli tomu máš duphastone alebo kvôli tym pozitívnym nálezom? Bazalnu teplotu si nemerias? Tento test asi nemôže byť negatívnejši, každopádne do budúcna ak nieje rovnaka alebo silnejšia tá prva čiarka od tej druhej tak pozitívny ovulacny test nemáš, niekedy sa dá odsledovat že tmavne ale to keď je už dosť tmava ta prvá čiarka nie takto keď není skoro žiadna čiarka. 🙂 môže sa ale aj stať že ovulacny test ti ani neukáže vrchol LH hormónu (ja mám každý mesiac pozitívne a nedarí sa viac než rok...pripájam môj posledny viď foto) Pre porovnanie najviac spoko s ovulacnymi testami som bola s In:time alebo s Livsane. Tak držím palce nech sa ti splní po čom túžis. ✨

autor
3. sep 2024

@patriciaa_ Áno posledný menzes bol od 29.8 do 1.9 ale aj to vyvolavačkou

janai1
3. sep 2024

Prečo si neprečítaš najprv ten papier ktorý k tomu pribaľujú? Totálna lenivosť toto

patriciaa_
3. sep 2024

Najlepšie je testovať cca týžden od ukončenia menzesu o 2 dni po skončení je to nezmyselné ale všetko máš v pribalovom letáku. Ak si nie si istá kedy máš ovu tak skús sa skôr zamerať na meranie bazalnej teploty a potom tu doplniť o ovulacne testy 🙂

monci17
3. sep 2024

Toto je pozitivny moj dneska hento je negativne jak frak

patriciaa_
3. sep 2024

@monci17 krásny pozitívny test držím palce 🤞🏼✨ ja mávam takéto stále ale aj tak nemáme bejby tak som aj z tých pozitívnych niekedy zúfalá ...

1mimka18
4. sep 2024

Ani zďaleka. Musia byť rovnako silné