icon

Je tu nejaká mladá snažilka?

weru3ka
6. feb 2013

ahojte chcem sa psytat ci som tu jedina mlada 20 rocna snazilka?🙂) dakujem dufam ze sa nejaka najde

mon777
26. júl 2014

@lusswinki ja neviem. Mam dost vysoku bt na to, aby som bola pred ovu.

mon777
28. júl 2014

@lusswinki miláčik môj, dnes sa mi podarilo vybaviť si Dr. tu v meste 😵 Tak sa teším. Termín mi dala sestrička až na 28.8., ale že ak mi výde silnejší test, ako mám...tak mám znova volať 🙂 Potom ma vraj potlačí skôr 🙂 Lebo teraz majú plno strašne.

lusswinki
28. júl 2014

@mon777 no to e fantasticke, ako sa citis a mas?, teda ako sa citite a mate??? 😀 už si niečo naznačila tatikovi??? 😀

lusswinki
28. júl 2014

@mon777 Monička, ty pojdes k lekarovi v nejakom 3 mesiaci tehu 😀

mon777
5. aug 2014

@lusswinki Neviem, či má význam na toto odpovedať, keďže sa to tak vyvinulo, ako sa to vyvinulo, no v nedeľu som mu to povedala, ešte mi stihol dať prvú (a poslednú 😢 ) pusu na tehu bruško a na druhý deň ma bral na pohotovosť kvôli bolestiam. A ostatok príbehu poznáš...takže asi tak. Ale tak aspoň vieme, že tehu môžeme byť 🙂

lusswinki
5. aug 2014

@mon777 no aspon to je take pohladenie na ubolenu dusu 😒

mon777
6. aug 2014

@lusswinki Včera sme sa o tom bavili, keď sme šli od švagrovcov domov a tak čo narobíme? Už to nezmeníme. Ale aspoň vieme, že detičky mať môžme, len si musím na seba dávať pozor 🙂

lusswinki
6. aug 2014

@mon777 ja mam zase pocit ze vsetci naokolo maju babatko, alebo cakaju a my nic... A teraz mi to zas tak blbo vyslo, ze vrchol ovu dnes a domov idem z roboty az piatok... zas budem 2 tyzdne doma a zas do roboty a zas to tak blbo vyje,... niekedy lutujem, ze mam cyklus jak hodinky 😒

mon777
6. aug 2014

@lusswinki Uff...tak to je blbé 😖 Ja som si myslela, že sa nám nikdy nepodarí. A podarilo sa, žiaľ so zlým koncom, ale už to tak je a nič s tým neurobíme. Teraz len dúfam, že sa mi čo najrýchlejšie naštartuje nový cyklus a skúsime to zas. 🙂

lenushka058
7. aug 2014

Dievčatá škoda, že som na toto nenatrafila skôr, ja som tiež bola mladá snažilka a dosť dlho, ale už je zo mňa tehulka, tak prajem všetkým aby ste si našli // 🙂

mon777
17. aug 2014

@lenushka058 pises, ze dost dlho. Ako dlho ste sa snazili?

mon777
17. aug 2014

@lusswinki micka, co je s tebou? Uz dlho ta tu nejako nevidim ☹

lenushka058
17. aug 2014

@mon777 skoro rok, viem že veľa žien sa snaží aj oooveľa dlhšie, ale už aj toto bolo na mňa moc

lusswinki
17. aug 2014

@mon777 ahoj Monika, žijem dycham. Som momentálne doma - doma je vzdy co robit 😀 ale už zajtra odcestujem do práce, tak vydem mať viac času tu písať.
Nového so mnou nič. Stále sa snažíme, no tento cyklus nemám ani tie falosne "príznaky"., takže žiadna nádej. No snažím sa na to nemyslieť, aby mi z toho už nezačalo "cvakať". A ako sa máte vy?

mon777
17. aug 2014

@lusswinki 😀 😀 😀 😀 😀 😀 To si dobre napísala, že aby ti nezačalo "cvakať" 😀 To ma úprimne pobavilo. A tak dá sa...testujem ovu testíky, no pozitívny nebol ani jeden, za to teplota je všelijaká, tak uvidím, aká bude zajtra. Čo zo začiatku drahý o sexe nechcel ani počuť, už je to lepšie a dnes ma volal do kúpelne, že aby som mu umyla chrbát a len čo som sa tam objavila zo mňa strhával veci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Takže je to už všetko celkom OK, si myslím 😝

lusswinki
18. aug 2014

@mon777 no ja už v robotke... Zarezávam 😀
No teším sa s tebou, že už ste obaja s manželom okej.
Ja tento mesiac mala ovulku 2x... 1.x v robote a 2.x asi 3 dni nato... No a zrovna vtedy, keď bola druhá Ovu, tak môj muž na služobke... Mňa porazí. Mne už len zázrak pomôže. Ne a ne byť spolu cez ovulu. 😀

mon777
18. aug 2014

@lusswinki Ako môžeš mať dvakrát za mesiac ovulku? 😀

lusswinki
18. aug 2014

@mon777 no je to zriedkavé, no mán to potvrdené aj lekárom aj pozorovaním 😀

mon777
19. aug 2014

@lenushka058 aj my sme na tom tak boli, kym sa nam nezadarilo. Len skoda, ze to neslo az do konca ako po masle. Ale tak co narobime? Skusime znova..

mon777
19. aug 2014

@lusswinki tý to aj ja chcem 😀 to mozes mat aj dvojtajecne dvojicky, nie??

lusswinki
19. aug 2014

@mon777 áno, mozu byť aj dvojičky. Môj priateľ sa zo mňa už skôr smial, že tak veľmi chceme babo, že nakoniec to budú dvojičky 😀
Priznám sa, že 2x ova za cyklus som mala prvý krát odkedy sa sledujem... A napotvoru, 😒 muž na služobke... 😒 tak tomu sa hovorí smůla. No, ale sama som zvedavá, ako to bude budúci cyklus 🙂

mon777
20. aug 2014

@lusswinki Fíha, ale čo by som ja dala za ovulku dvakrát za mesiac 😀 To je dvojnásobná šanca mať mimi 😵 a ako potom vyzerá tvoj graf BT,keď máš dve ovulky??? 😲 Či BT ani nemeriaš?

Mňa štve, že mi vôbec netmavnú ovu testy a to už som 22DC od potratu ☹

mon777
20. aug 2014

Aha ☹ 14 až 23DC

mon777
20. aug 2014

A môj graf BT ☹ Ani testy, ani BT neukazujú ovu ☹

lusswinki
21. aug 2014

@mon777 nemeriam si BT, oretiže nestavam v rovnakom case,.. 2 tyzdne v robote skoro rano, podla toho jak sa psiky zobudia a chcu ist vonku... a ked som 2 tyzdne doma, tak to vyspaaaaavam... az doruzova 😀 😀

silvia662
21. aug 2014

ahojte ja mam 21 a snažíme sa už vyše pol roka

mon777
22. aug 2014

@lusswinki lebo to by ma zaujimalo, ze ako by ten graf vyzeral. 🙂 lebo moj je teraz tak rozhadzany, ze ma z toho ide porazit :-/

lusswinki
22. aug 2014

@silvia662 Ahoj Silvia... tak vitaj mechzi nami 😀 nič sa neboj, ani sa nenazdas a už budeš kočikovať 😀
@mon777 Davnejsie som skusala si merať, ale nebavilo ma to, vzdy som na to rano zabudla, tak viem, ze u mna je take dlhodobe meranie zbytocne 😀 😀 no, vcera dosla mrcha, tak som zvedava normalne ako to bude s ovulou tento cyklus 😀

lusswinki
22. aug 2014

@mon777 rozmyšľala som, že už je asi čas skusiť nejake vytaminy a pripravky na podporu počatia.. vies nieco poradiť na prirodnej báze?

mon777
22. aug 2014

@lusswinki všetci vravia o alchemilke a inofolicu,a le ja som ešte neskúsila z toho nič 😀 Jedine grepový džús na podporu hlieniku pred ovulkou 🙂