icon

Je už maternica zahojená?

strelkyna_koza
30. jan 2016

Prosím vás, žienky, potrebujem len poradiť: skončila mi druhá ms od kyretu (potrat). Prvá ms bola veľmi intenzívna (aj kŕče, aj silná) a trvala 4 dni. Druhá, ktorá práve skončila bola tiež bolestivá, ale špinenie po skončení trvalo ešte dobré dva-tri dni. Po sexe tiež špinenie. Zistím podľa týcho "signálov" či je maternica zahojená? Už totiž "ideme na to! :-P máte skúsenosti? prosím, cítim sa v tejto oblasti ako totálny začiatočník. Vďaka!

tana85
30. jan 2016

@strelkyna_koza lekar odporuca pockat 3-6 mesiacov, zalezi ale v ktorom tyzdni si bola na kyrete. spinenie moze znamenat, ze hormony sa este nedali do poriadku, to by som si u lekara vyziadala urobit hormonalny profil. my sme tiez pockali 2 mesiace, ja som sa uz citila uplne v poriadku. ale je to individualne. zena je schopna otehotniet aj dva mesiace po porode, ze je pre maternicu omnoho vacsi "zaberak" ako cistenie. nechaj sa prezriet lekarom a to spinenie s nim urcite preber.

babydesire
30. jan 2016

@strelkyna_koza To vi je zahojena asi sama s istotou nezistis...my sme zacali skusat hned po kyrete (MA) a po dvoch cykloch sa podarilo,,obe ms som mala ukazkove..uzivala som kyselinu listovu,pupalkovy olej,inofolic a alchemilkovy caj (len do ovulky), nepila alkohol ani kavu atd... Na zahojenie sa odporuca prave ta alchemilka,opakujem,len od ms do ovulacie uzivat..vela stastia

strelkyna_koza
autor
30. jan 2016

@babydesire Dakujem dakujem. dodala si mi nadsenia 🙂