Je už pozitívny tento ovulačný test?
Baby, je uz pozitivny ?

@anjelicek26 wau, tak takto silno + som este nemala. Iba dve rovnako silne. A teraz bez ohladu na silu čiarok, čo sú to prosím za testy? Vyzerajú, že majú ozaj veľa farbiva.
@sparkling ja mam rozne, najlepsie ukazuju easy@home, tie fakt maju ciarku velmi jasnu, potom tieto na foto su myslim david a OneStep, musim pozriet.
Testy su zo 101 drogerie, asi malo farbiva maju.
Mala si krasne testy, aj sa zadarilo ci este nevies ? 😊
@simca1106 bohuzial nie, ale ja som po potrate s kyretazou, podla mna dali dole stielku maternice strasne moc, menstruacia uplne slabucka, to babatko sa nema do coho zavrtat, to ani najlepsia ovulacia nepomoze... pijem caj s alchemilky, gynex kvapky, snad to tento cyklus bude lepsie, ovulacia teraz bude buduci tyzden niekedy... aj ked muz ma covid a ten solidne pozabija vsetky spermie, tak si moc nefandim, ze by to tento mesiac vyslo...ak teda dovtedy vobec bude negativny, zatial mu ten test ziari.
@anjelicek26 no nie je one step ako one step 🤣 mam doma take zelene onestepy, su to 20tky. Ale na nich je ledva viditelna kontrolna ciarka. Na foto su dva one stepy - ruzovy je 10, zeleny 20. Ono clovek chape, ze proste ta 20tka zachyti absolutny vrchol hladiny lh o nieco neskor, ale to mnozstvo farbiva ma dorazilo. Oba su robene z jednej a tej istej vzorky. Budem ti vdacna za tipy na testy az to pozries 🙏
@anjelicek26 na sliznicu pridaj aj vitamin e 🙂 drzim palce, nech dalsie babatko coskoro klope na dvere
@anjelicek26 silno drzim palce aby sa to coskoro podarilo 🙏🙏🙏
@sparkling asi bude zavisiet aj od sarze... tie desiatkove easy@home maju u mna ciarku cely mesiac riadnu, tie su citlive az moc ... mne celkovo rychly nastup LH, toto je o 10tej rano, o 16tej a o 22hej robene... ale tak co s toho, ked to nevyslo no... testov mam doma az moc xixi To Eko skusim, posledne tri mesiace som sa dopovala kadecim, tento mesiac som ubrala, lebo moj zaludok tolko doplnkov stravy nedaval... snad to casom vyjde, ja som proste netrpezlivy clovek strasne :( Vsetky deti sa nam podarili do 4roch mesiacov snazenia, toto najmensie, co je v nebicku - cez spiralu - nejako som dufala, ze sup a bude to... a nie je... ale tak uz mam 38 ze ano :( Je to ine, ako kedysi.
@simca1106 Moc dakujem, kazda s nas si zasluzi drobatko v naruci ♥
@anjelicek26 to poznam, tiez tak musim testovat, lebo do par hodin je z negativneho testu pozitivny 🙂
Ako je to cez spiralu?
Vyjde ti to urcite, uz mas tri deticky, toho by som sa isto nebala.
@sparkling mala som vlozenu spiralu, ktora sa posunula a male sa nastahovalo. Bohuzial v 14tom tyzdni prestalo byt srdiecko, lekar predpoklada infekciu kvoli otvorenemu krcku (spiralu tahali v 7mom tyzdni von) a po zakroku zapal maternice a silne antibiotika (streptokoky v maternici)...cele zle proste :( Kazdopadne dufam, ze nam bude dopriate este jedno, deti nic ine nespominaju cely cas, no ale kiez by to bolo take jednoduche :(
@anjelicek26 jaj akoze teliesko? Antikoncepcne? To bolo super sikovne miminko. No urcite pride este jedno ❤️
@nikasarinova sa mi tak vidi ze kusocek este chyba, ale uz by som sa snazila.
@sparkling ano cez teliesko, boli dokonca dve, prve to vzdalo este skor... je mi smutno s toho celeho, ale snazim sa pozerat dopredu, urcite to este nejako vyjde, ine si nepripustam ♥
@nikasarinova este mu kusok chyba, skus este o stvrtej spravit, podla mna uz bude pozitivny.
@anjelicek26 no ale hlavu hore. Teliesko (ak bolo hormonalne ovplyvnuje aj vysku sliznice, cize nedorasta ta sliznica ako by dorastla v beznom cykle a tym padom sa babatenko neuhniezdi). No a tvoje sa uhniezdilo aj ked si mala sliznicu nizku… a kolko je takych zien. Aj s nizkou sliznicou to ide, neboj 🙂 nevesala by som takto hlavu. Moja sliznica dorasta prirodzene tak do 5-6 mm a otehotniem bez problemu. Pritom podla lekarov je to nizko. Hlavu hore, drzim vsetky prsty 🍀🍀
Ahojte dievčence chcem sa opytat kto ma skusensti stimito ovulačne testami kedže 1krat som si yestovala planujem tehotenstvo no bohužial 2roki sa nedari tak som sa rozhodla pre ovu testi skusim trafit do ovu ale vobec sa ne viznam kedy je spravni čas.prikladam foto.čo to znamena už je ovu alebo začina.mam 30dnovi ciklus

Nejako malo farbiva celkovo... toto su moje s minuleho mesiaca, ked boli pozitivne...testovacia silnejsia ako kontrolna, mozno kupit inu znacku... tu by som povedala "asi ano"... ale to farbivo no