Je užívanie Inofolic naozaj účinné?
Ahojte, viem ze je tu vela podobnych tém, lenze tie su uz staré a tak chcem znovu zistiť či naozaj tento liek stojí zato, či reálne pomaha lebo cena je vysoka ale na druhej strane pre tehotenstvo spravím všetko.
Su dva typu inofolicu a teda chcem vediet ktoré z toho užívate ci obyčajný alebo combi? Pripadne hodte foto...vie mi niekto povedat ako dlho sa ma užívať? A v akom množstve vody sa ma zarábať? Ja som zacala dnes uzivat prvy krat, momentálne mam menzes 2DC tak som zvedava na konci cyklu, ja som taka ze uverim všetkému a potom som len zbytocne sklamana tak preto sa aj pytam popredu ci vam to naozaj pomohlo 🙂☺️
Baby moze sa brat inofolic a femibion spolu? Ci mam pockat ci inofolic zaberie a ked nie tak az potom mam vyskusat?
Ahojte baby, posuvam dalej inofolic. Mam 29 vrecusok navyse ( povodne 60 ks). Povodne som balicek kupovala za 34 eur s postovnym v akcii, ale 29 posuniem za 10. Idealne osobne ( po korona karantene) v ba/ tt, pripadne postou- to sa dohodneme 🙂
Mne sice predlzil cyklus, ale na druhy mesiac som otehotnela 🙂
@c_est_la_vie ahoj, ja by som ho zobrala. Je to ešte aktuálne?
@mateatt je🙂 pokojne napiste spravu a dohodneme sa 🙂
Ahojte, prosím, chcem sa opýtať báb, ktoré majú skúsenosti Inofolic, neviete mi poradiť či sa môžu brať aj preventívne? Čiže keď nemám žiadne problémy(neviem o nich), pravidelná menštruácia a tiež ovulácia. Len teraz po cykle sa chceme začať snažiť o bábätko a chcela by som ti nejak podporiť. Ďakujem za odpovede 🙂

Baby aj Vas bolelo brucho po uziti inofolicu?