Johnson vakcína a tehotenstvo
Ahojte baby. Môžem sa ísť zaočkovať na vakcínu ak v blízkej budúcnosti chceme babo? (Už ďalší mesiac by som chcela byť tehotná napr.alebo ako sa podarí... ) Mate niektorá skúsenosť alebo info ohľadne toho, či neškodí bábätku vakcina? Dakujem
V Kanade je zakazane ockovanie Johnson. Osobne pred tehotenstvom by som sa nedavala ockovat
@maminkasisa prečo je zakázané? Už som objednaná :(.
@biii7 zije mi tam sestra, vravela aj Astra je zakazana. Ockuje sa Pfizer a Moderna. Preco? Neviem
@biii7 ja osobne by som sa bála byť tehotná a nezaočkovaná pretože lekári už dlhšie upozorňujú že tehotná žena s covidom je rovnako riziková ako 60-70 ročný človek... Ide tu delta ktorá bude isto rozšírená a oveľa infekčnejšia... Ja by som sa nespoliehala na rôzne hlášky z piatej ruky ale výhradne na vedecké informácie.
Súhlasím s @kikaaa444 . Tiež som bola tehotná a vtedy deti v bruchu ok. Zrazu je to naopak. A všeobecne minulý rok tak, zrazu je všetko naopak a podobne. Spýtaj sa svojho dr. Ale myslím, že postačí aj zdravý rozum. A ja by som zrovna info v tv nebrala za smerodajné....môj dr by očkovanie v tehu neodorucal. všetci sa boja delty a pozrime sa von..koncerty, festivaly, obchody, kúpaliska, dovolenky..kto sa bojí delty? Nepríde mi to tak...
Ale byť teraz tehotná tak sa chránim respiratorom.zabudnem na dovolenku.sedim doma na zadku a chránim si dieťa ako len mozem...ale neockujem sa...po pôrode okamzite
@biii7 ked som bola na ockovani Pfizerom, prisla tam dojciaca mamina a odmietali ju zaockovat kvoli dojceniu. Mna moja Dr. uistovala, ze aj ekd dojcim, mam sa dat zaockovat, lebo vakcina nijak neprechadza do mlieka. Tolko k tomu, ze kazdy (aj lekar) ti povie asi inak. Ja osobne by som snazenie odlozila na mesiac po uplnom zaockovani. Vacsina ludi nema nijake vedlajsie ucinky ale niektori maju vysoke teploty atd.... Asi by som sa vystresovala o babo keby sa tak stalo a ja by som uz bola tehotna. Predsalen, prvy trimester je najcitlivejsi.
@teegreen ze je to ochorenie ako kazde odkaz do hrobu mojmu znamemu, zdravemu 50nikovi. A rodicom kamarata, ktori maju doteraz zle nasledky. Povedz to aj rodinam dalsich, ktorych blizki, ani nie stari, zomreli na covid. Keby to bolo ochorenie ako kazde ine, nebol by z toho cely svet paralyzovany cely rok. Gratulujem k uspesnemu prekonaniu, nie kazdy mal take stastie, aj ked statistika ti bola naklonena.

Všetky ženy očkované .ktoré nevedeli že sú tehotné porodili zdravé deti.info z USA...vravel nejaký odborník v tv...osobne by som počkala na plné zaočkované a až potom sa začala snažiť