icon

Johnson vakcína a tehotenstvo

biii7
9. júl 2021

Ahojte baby. Môžem sa ísť zaočkovať na vakcínu ak v blízkej budúcnosti chceme babo? (Už ďalší mesiac by som chcela byť tehotná napr.alebo ako sa podarí... ) Mate niektorá skúsenosť alebo info ohľadne toho, či neškodí bábätku vakcina? Dakujem

Strana
z2
janinah
9. júl 2021

Všetky ženy očkované .ktoré nevedeli že sú tehotné porodili zdravé deti.info z USA...vravel nejaký odborník v tv...osobne by som počkala na plné zaočkované a až potom sa začala snažiť

biii7
autor
9. júl 2021

@janinah ďakujem 💓

sapetka
9. júl 2021

@biii7 ak si nie si ista ci si tehotna tak sa nedavaj zaockovat.

maminkasisa
9. júl 2021

V Kanade je zakazane ockovanie Johnson. Osobne pred tehotenstvom by som sa nedavala ockovat

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
biii7
autor
9. júl 2021

@maminkasisa prečo je zakázané? Už som objednaná :(.

biii7
autor
9. júl 2021

@sapetka zatiaľ nie som tehotná, ale už sa snažíme o babo istý čas a nechcem veľmi čakať s tehotenstvom.

biii7
autor
9. júl 2021

@teegreen co je zač ta firma potom?

mondolina
9. júl 2021

@biii7
nenechaj sa prosím zastrašiť ženami, ktoré ani nepoznáš 🤗
opýtaj sa svojho gynekológa a podľa toho sa rozhodni

maminkasisa
9. júl 2021

@biii7 zije mi tam sestra, vravela aj Astra je zakazana. Ockuje sa Pfizer a Moderna. Preco? Neviem

miriam_s
9. júl 2021

@biii7 ja osobne by som sa bála byť tehotná a nezaočkovaná pretože lekári už dlhšie upozorňujú že tehotná žena s covidom je rovnako riziková ako 60-70 ročný človek... Ide tu delta ktorá bude isto rozšírená a oveľa infekčnejšia... Ja by som sa nespoliehala na rôzne hlášky z piatej ruky ale výhradne na vedecké informácie.

kikaaa444
9. júl 2021

@miriam_s minuly rok keď som bola ja tehotná tak ma ubezpečovali že tehotná žena nie je o nič viac ohrozená a covid sa cez placentu k dietatu nedostane A dnes je to naopak 😆len aby sa vsetcia zaockovali

janinah
9. júl 2021

@teegreen nepíšem čomu verím.pisem info čo som zachytila.ja som za vakcinaciu všetkými desiatimi okrem tehotných.....

mishach
9. júl 2021

Súhlasím s @kikaaa444 . Tiež som bola tehotná a vtedy deti v bruchu ok. Zrazu je to naopak. A všeobecne minulý rok tak, zrazu je všetko naopak a podobne. Spýtaj sa svojho dr. Ale myslím, že postačí aj zdravý rozum. A ja by som zrovna info v tv nebrala za smerodajné....môj dr by očkovanie v tehu neodorucal. všetci sa boja delty a pozrime sa von..koncerty, festivaly, obchody, kúpaliska, dovolenky..kto sa bojí delty? Nepríde mi to tak...

janinah
9. júl 2021

Ale byť teraz tehotná tak sa chránim respiratorom.zabudnem na dovolenku.sedim doma na zadku a chránim si dieťa ako len mozem...ale neockujem sa...po pôrode okamzite

sapetka
9. júl 2021

@biii7 na tvojom mieste by som vylucila tehotenstvo a ked nie si chod sa zaockovat..

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
janinah
9. júl 2021

@teegreen čomu presne nerozumieš? Som z covid budovy nemocnice.o respiratoroch viem toľko ako nik tu...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
medeaa
10. júl 2021

@biii7 ked som bola na ockovani Pfizerom, prisla tam dojciaca mamina a odmietali ju zaockovat kvoli dojceniu. Mna moja Dr. uistovala, ze aj ekd dojcim, mam sa dat zaockovat, lebo vakcina nijak neprechadza do mlieka. Tolko k tomu, ze kazdy (aj lekar) ti povie asi inak. Ja osobne by som snazenie odlozila na mesiac po uplnom zaockovani. Vacsina ludi nema nijake vedlajsie ucinky ale niektori maju vysoke teploty atd.... Asi by som sa vystresovala o babo keby sa tak stalo a ja by som uz bola tehotna. Predsalen, prvy trimester je najcitlivejsi.

medeaa
10. júl 2021

@teegreen ze je to ochorenie ako kazde odkaz do hrobu mojmu znamemu, zdravemu 50nikovi. A rodicom kamarata, ktori maju doteraz zle nasledky. Povedz to aj rodinam dalsich, ktorych blizki, ani nie stari, zomreli na covid. Keby to bolo ochorenie ako kazde ine, nebol by z toho cely svet paralyzovany cely rok. Gratulujem k uspesnemu prekonaniu, nie kazdy mal take stastie, aj ked statistika ti bola naklonena.

medeaa
10. júl 2021

@teegreen a asi nechapes, ako funguju vakciny, o 5 rokov urcite nebudes mat nasledky z vakcinacie 🤦🏻‍♀️. Ale napr. poskodene pluca.... to sa niekedy tazko dava dokopy.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
emma323
10. júl 2021

@medeaa Vieš prečo ti každý povie inak? Lebo lekár sám nevie ako sa vakcina zachová. Je to len jeho názor

janinah
10. júl 2021

@teegreen hlupákovi nevysvetliš....takže sa už nebudem unuvat
PS s urazkami si začala ty.maj sa

angel993
10. júl 2021

@medeaa ty máš veštecku guľu? Veď ani vedci nevedia čo bude o 5 rokov, taky výskum ešte nestihol prebehnúť, hlavne že ty to vieš 🤦‍♀️

Strana
z2