Kam na genetické vyšetrenie na východnom Slovensku?
Ahojte. Neviete mi poradiť dobrú genetickú ambulanciu na východnom Slovensku? 😉
@paja003 ahoj, aj my sme boli v snv pred 3 rokmi, pan doktor mily, sympaticky, pozrel nase zdravotne karty, popytal sa na choroby v rodine az po starych rodicov, sestricka vzala krv a mali sme cakat dva mesiace na vysledky, no boli az neskor, boli sme si pre ne osobne + este konzultacia k vysledkom.
@slniecko323
@kitty88 tak ďakujem. Stále rozmýšľam kam ísť. Kočky a riešili ste to ako pár s problémom otehotniet či už s dieťatkom?
@paja003 my sme tam boli kvôli 2 potratom,ale nakoniec to bol hematoligicky problém.
@mariana225 môžem vedieť aký hematologicky problém si mala?
adma11 ahoj,celé tehu som si pichala clexane na riedenie krvi.
@mariana225 to čaká i mňa. Zaujímalo by ma či si si začala pichať už pred plánovaným otehotnením, alebo až počas tehotenstva.
@adma11 až počas tehotenstva,týždeň mi meškala menštruácia a hneď som bežala k dr. Síce tam nebolo nič vidno,ale už som si začala pichať, a potom o mesiac som išla k dr. A už bolo vidno srdiečko. Vtedy som mala potraty v 6 a 8 týždni.
@mariana225 mne sa nedarí ani otehotnieť😂. Riešim teraz problém s krčnou chrbticou,keď som bola na neurologii,s lekárkou som rozprávala o všetkom.....a tá mi hovorila,že v niektorých prípadoch treba pichať už pred plánovaným otehotnením. Že sa mám pýtať na hematologii....či to nieje možné.
Skus si poriešiť aj vyšetrenie na hematologii
Držím palce,aby všetko bolo ok a aby sa podarilo aj otehotnieť 😉
Je tu niekto kto bol na geneticke testy v Ke v novej nemocnici? Ako dlho sa caka na vysledky? My sme s manzelom objednani vo februari. Ked som volala do PO termin mali az koncom januara a sestricka mi povedala ze na vysledky sa caka od 3 mesiacov a viac!
Tak nakoniec v Ke to trvalo mesiac tie vysledky- robili nam len zakladny karyotyp (neviem ake ine testy robia v inych genetickych ambulanciach). Vsetko mame v poriadku
@mariana225 ahoj už síce staršia diskusia ale chcem sa opýtať ak dlho ste čakali na termín a potom na výsledky z genetiky ? Cítam , že sú dlhé čakacie doby. Tiež sa k doktorke chystám objednať . Ďakujem za odpoveď
@adela007 ahoj, na termin sa už nemapetam, ale na výsledky sme čakali pol roka.
@adela007 ja som mala vysledky do troch mesiacoch a asi aj dva tri mesiace sme čakali kym nas objednali
Ahojte kde je lepšie ísť na genetické testy ďakujem ak sa môžem pripojiť som s okresu kezmarok
@barboragaborova23 zavolajte si do PO alebo Spišskej N Vsi- Alphamedical , to je tá istá ambulancia a uvidíte kde Vám dajú skôr termín ..,, ale čaká sa min 2-3 mesiace na termín,teraz možno ešte dlhšie
@adela007 ďakujem

@paja003 ja mam skusenost s panom doktorom-velmi prijemny lekar, povysvetluje.