Kde lacno kúpim Inofolic?
ahojte, neviete mi poradit kde by som lacnejsie dostala vyrobok INOFOLIC.
ahojte 🙂 pripájam sa, ak niekto má inofolic na predaj, mala by som záujem 🙂
mojalekaren.sk inofolic za 11,86 €..ale kukam ze aj folandrol ci co to tam maju za 22,32..ale o tom folnadrole som este nepocula
ahojte, kupim INOFOLIC ak niekto posuva za rozumnu cenu...vopred dakujem.
ahojte, kupim 2-3 balenia inofolicu, komu zostalo, a chce dalej posunut za prijatelnu cenu... 😀
ahojte, mam na predaj 2 balenia Inofolicu, 1 balenie za 15e + 10vrecusok GRATIS k tomu, kto ma zaujem tak ma kontaktujte
ja mam 14 vrecusok inofolicu , ktomu 9 ovu testov a jeden tehu... 8 eur? moze byt? aj vratane posty
Ja som ho teraz lacno kúpila cez http://www.mojalekaren.sk/shop.php?txt_search=i... 🙂
predava niekto inofolic z DS, Samorin alebo okolie?? dakujem za info.
ahojte teraz je na stranke moja lekaren.sk Inofolic za 10,99€ ja som si objednala rovno 3 balenia 🙂
Ponukam cele balenie cize 20ks + 1ks navyse za 10€ + postovne ake si vyberiete. Expiracia do 3/2015
kupim inofolic 3 balenia
mam jedno cele balenie jedno skoro cele, chybaju 2 prasky
@smoulinka13 ahoj mas este na predaj? Dakujem
Ahojte, mám jednu krabičku Inofolicu na predaj. Cena 10 eur + pošta.
aj ja mam jeden inofolic zabaleny, ak chcete
Ahojte..ak má ešte niekto na predaj Inofolic napíše. Dakujem
ahoj ak mate niekto inofolic za laco potrebovala by som 2 balenia . napiste mi prosim v sprve ked mate dakto dakujem
http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecusok/
ak si objednáte 3 balíčky, poštovné je zadarmo....vychádza tu balíček za 12,01 eura
ahojte predam, uplne cele nove balenia- 2ks. INOFOLIC, cena dohodou + zadarmo ako darcek ovul.testy, mne uz netreba 🙂 podarilo sa 😉 inofolic zabral, je to uzasna vec a mozem len odporucit. Prosim ak ma niekto zaujem,kontaktujte ma na mail: majerova.levice@gmail.com
ja som ho kupila na www.mojalekaren.sk
stál cca 12,01
Ahojte. Má tu niekto prosím Vás na predaj balenie INOFOLICU? Ak by sa náhodou niekto našiel, prosím napíšte mi správu... =) ĎAKUJEM
ahojte ma tu niekto na predaj este inofolic lacno surne dakujem.....
Ahojte, mne práve doktorka odporučila novinku GS Mimistar, vraj je skvelý pre snažilky, tiež obsahuje inositol, kyselinu listovú, k tomu jód, horčík a ďalšie vitamíny a minerály, veď pozrite na http://www.gsmimistar.sk/, práve ho začínam brať 😀 . Cenovo tiež vyjde výhodnejšie.
aj ja beriem GS Mimistar , lekárka mi ho odporučila a to chodím na špeciálnu klinku na otehotnenie , ginekolog mi 3r tvrdil že som úplne ok a nevie prečo stále niesom tehu a keď som prišla do tejto kliniky zistili že vajíčko riadne nedorastá :o(
ahojte, mám záujem od vás kupiť inofolic, kto to ešte doma má a nepotrebuje, rada to odkúpim 🙂 ďakujem
Babulky, ktora potrebujete inofolic, napiste IP, ja uz nepotrebujem a mam cele balenie + 6 sackov k tomu 🙂
ahojte....mam na predaj cele nove balenie Inofolic (20sackov) za 10€...ak by mal niekto zaujem..piste....

Kupim balenie inofolicu za rozumnú cenu.. ak niekto máte rada kúpim.. píšte 🙂