icon

Kde si urobiť spermogram v BA?

feketka
6. jan 2021

Ahojte, mám otázku, chcela by som nahnať muža na spermogram, ale neviem kde a ani čo všetko dať vyšetriť. Keď som pozerala na nete boli tam rôzne druhy čo sa dalo vyšetriť a trochu som sa v tom strácala. Nemáte nejakú dobrú skúsenosť niekde v BA,poprípade v okolí BA?Kde boli vaši muži spokojní :P ? Snažíme sa teraz už 2. rok, ja mám vyšetrenia od gyndy dobré, začala som robiť aj cvičenie podľa Mojžišovej, obaja pijeme folandrol/inofolic, ale nejak sa nie a nie zadariť. A teraz už prišiel čas na vyšetrenie MM, aj keď sa mu to vôbec nepozdáva a ani sa mu do toho nechce, ale tentokrát už neustúpim :D
Vedeli by ste mi poradiť? ďakujem 🙂

petamich
6. jan 2021

my (teda partner) sme boli v CAR GynFiv platili sme 40E, termin o par dni, vysledky o par hodin po odbere 🙂 a robia ten podla WHO (taky nam kazal lekar)

e1i
6. jan 2021

@feketka jednoznačne niektoré centrum reprodukcie, lebo napr od urológa je len na sklicku pod mikroskopom a nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Vlastná skúsenosť aj tam aj tam. Nie je to podmienkou že potom musíte liečbu podstúpiť u nich, zasa sa môžte slobodne rozhodnúť kam chcete ist

misa11111
6. jan 2021

Mne zistili v car endometriózu 😑 ale v Košiciach..Tak o tri týždne ideme zas

feketka
autor
7. jan 2021

vdaka za tipy. budem to uz musiet zacat vybavovat,snad to pojde aj pocas corony...