Kedy je možné otehotnieť po Dane?
☹ 🙂
moja mama mala Danu a teraz ma Martina 🙂 teliesko jej vybrali ked bola cca v 4. -5. mesiaci
@dutkova39 ked sa DAna posunie, tak kludne...kamoska tak otehotnela...(dost bezny jav) ci si myslela po vybrati?
Ahojte, 🙂 mám 38rokov,po 1dieťati som si dala 2x danu,teraz ju už nemám 2rok,snažíme sa o dieťa-zatiaľ sa nedarí.Bola som u gynek.,ktormu som vravela,že by sme chceli mať a on ma odbil slovami: s donosením by problémy nemali byť,no s otehotnením áno,lebo v tomto veku už sliznica nepracuje tak ako by mala a ani vaječníky.Toto bolo všetko,ja som čakala,že ma pošle na nejaké vyšetrenia atď. ale nie 😢 ...Čo by ste mi poradili?
Dobrý deň chcem sa opýtať mám v ruke danu asi dva a pol mesiaca 8 týždňov som mala menzes môžem popritom otehotnieť?...ako náhle mi skončil menzes tak sme to robili bez ochráni o dva dní som začala zvracať a mám hnedé vytoky brucho mám nafuknute...... Môžem byť tehotná

aj ja mam danu a gyndos mi povedal ze hned 🙂 ale ja si ju dam vybrat a pockame tak mesiac dva, nech sa sliznica da dokopy 🙂 a preco ten smutny smile?