icon

Kedy mám čakať ovuláciu, keď mám posunutú menštruáciu?

5. máj 2020

zdravím, mam 30 dňový cyklus, pravidelný, sem tam mešká 3-5dní, podľa kalendárika mi ukazuje ovu na ten 14-15 deň, a myslím si že to celkom sedí kedže vtedy pozorujem zmenu hlienu, no minulý mesiac mala dôjsť 23 a nič, 2x v živote sa mi stalo že mi z ničoho nič meškali 12 dní a až dnes došla. tym pádom mám ďalšiu ovu čakať normálne tak ako mi ukazuje kalendárik (ja viem nie je to presné ale približne) ?

lauritkatesty
•
6. máj 2020

ved si skus sledovat aj hlien a budes vediet aspon priblizne kedy bola ovulka... asi mavas nepravidelny, tam sa to potom tazko odhadne.. telo ti da vediet, ze ide ovu. pripadne meraj aj bazalku.

autor
•
6. máj 2020

@lauritkatesty ja len neviem ako to funguje, ze ked pred meskanim mala byt vtedy, ci sa to posunutim ms tiez posune alebo ostáva ten “prvý termín”

lauritkatesty
•
6. máj 2020

nie to vôbec nie je viazane na to. v tom nemaš ziadne pravidlo. zalezoi vzdy od momentálnych hormonálnych hladin v tvojom tele.

akinom0077
•
6. máj 2020

ja mam 31 dnovy cyklus, sem tam sa stane ze dostanem na 30- ty den pripadne 32-hy. OVULACIU mam 17-18-19 ty den najcastejsie 18- citim to viem, to som si ista, a par x mi to potrdil aj gyn, ked som bola u neho zrovna 18-ty den....ze mate ovulaciu🙂

akinom0077
•
6. máj 2020

ked mam ovulku 19 ty den vtedy mi meska menstr na 32 dni 🙂