Kedy mám plodné dni?
Meriam si BT uz 3. mesiac, zakazdym mam prvych 17. dni nizku teplotu, 18. - 20. den mi stupne o 0,2 STUPNA a od 21. dna do MS zasa stupne o 0,4. Kedy mam plodne dni? Od prveho stupnutia, alebo az po 21. dni? Dakujem.
@naftienka a hlien ti co hovori pocas tych dni? Pisala si, ze teplota ma trochu klesnut a prudko stupnut. Ten pokles teploty, ktory nastava tesne pred ovulaciou, vobec nemusis meranim zachytit, lebo toto poklesnutie teploty byva len kratkodobe-cize ty ak nemeras v takom case, kedy ten pokles nastava, tak ho nemas ako zistit. Teplota nasledne nemusi vystupit az tak prudko, kazda zena sme ina. Pokracuj v merani a porovnavaj si to s hlienom, alebo aj tym krckom viac mesiacov a casom do toho prides. Tiez mi to trvalo dlhsie, kym som sa v tychto metodach akotak zabehla.
@mayami ano, neviem sa v tom este orientovat prave podla teplot. hlien mi hovori, ze pocas prveho mesiaca merania som mala plodne dni prvych vyssich teplot, tento mesiac sa mi to zdalo presne opacne (snazilkovanie bolo tiez vtedy). krcok tiez tomu nasvedcuje. meriam vzdy o 4.45 rano, kedy vstavam do prace. aj cez vikendy mam takto nastaveny budik, odmeriam a spinkam dalej 🙂 dnes som podla toho 6. den DPO, prechladena, bolia ma prsia i brusko, co som nikdy nemala. pripisujem to prechladnutiu, kedze minuly vikend sme plesovali a clovek vyjde rozhoruceny von do minusovych teplot. samozrejme, ze to nemoze byt tak skoro citit. len som chcela trocha poradit ako to presne je s tou BT, budem sa ucit rozoznavat vsetko dalej. dakujem krasneza prispevky 🙂

skus si zaznacovat cyklus na www.mojkalendarik.sk alebo nehaku appku do mobilu... tie preratavaju i podla cyklu.... ale neviem, nakolko je to presne... no mne menstruaciu rata presne 🙂