icon

Kedy najlepšie otehotnieť po cisárskom?

tatiana1923
3. sep 2011

ahojte 🙂 mohli by ste mi poradiť kedy by som mohla najlepšie otehotnieť po cisárskom reze? Už som vyše pol roka po zákroku, bábatko mi zomrelo, s manželom sme boli na testoch a zistili mi trombofíliu. Poradte mi prosím niečo.

Strana
z2
mirkapb
5. mar 2012

@gabinap12
@silvia545 presne viem, ako sa cítite, mne Miško odišiel do nebíčka pre 8 týždňami, ked mal len 6,5 mesiaca, ale celý svoj kratučký život strávil v nemocnici, narodil sa s vrodenou vývojovou vadou pažeráka a museli ho operovať. Aj ja ho stále prosím, aby mi odpustil, že som ho neochránila a že si musel prežiť toľko bolesti. Mne sa o ňom snívalo minulý týždeň, že sme prišli do nemocnice v Martine, kde ležal, ani neviem, prečo sme tam prišli, len som prišla k postielke kde ležal a plakala som. Potom som sa pozrela vedľa do postielky a tam ležal môj Mišenko, prišla som k nemu a doktorka mi začala hovoriť, ako sa má, že je to dobré a že sa ho už chystajú prepustiť a ja som jej vravela, že to nechápem, že nám predsa volali, že zomrel a ona len pokrčila plecami. Možno mi Miško týmto snom chcel naznačiť, že už sa má v nebíčku dobre a nič ho už nebolí. A možno aj to, že mi pošle ďalšie bábenko, po ktorom strašne túžim.

milankovazuzana
5. mar 2012

@mirkapb Ahoj, to sa tak strašne zle číta, aj som si nad tým poplakala.Preto, lebo aj ja mám Miška, ktorého po narodení odviezli do MT na neonat.kliniku a tam bojoval o život.Len si nič nevyčítaj moja, Ty za to nemôžeš.V MT sa o neho starali na 1000%, som o tom presvedčená, hovorím to podľa našej skúsenosti.Je tam nenormálne krásny prístup k miminkám i k rodičom.Ja som im do smrti vďačná za malého.O nášho sa starala pani doktorka Zuzanka Strechová a neskôr Inka Krausová-zlaté pani doktorky.Zo srdca Ti prajem ďaľšie zdravé bábatko a verím, že k Vám príde čoskoro.Strašne mi je to ľúto....

milankovazuzana
5. mar 2012

@gabinap12 ja Ťa obdivujem, a zároveň chápem, ale ďaľší príspevok už nemôžem čítať.Je to pre mňa hrozne smutné, píšem, zároveň tu revem...Aj tebe prajem v živote iba veselé chvíle, prepáč, ale viac sa mi nedá písať.

ketrinxxx
29. jan 2014

pozdravujem maminky a velmi vam drzim palce....všetko bude dobre.ak to ma prist - pride,ak sa ma stat - stane sa.....som po cisarskom pomaly 2 roky snazime sa otehotniet no zatial nic....ale my verime ze Matias bude mat surodenca,HLAVNE NECH SME ZDRAVI, to je pre nas naj......drzim všetkym palce a snazte sa usmievat a mysliet pozitivne 🙂 🙂 🙂

Strana
z2