Kedy očakávať menštruáciu pri neskorej ovulácii?
Ahojte zblbol mi cyklus ovulácia bola až na 21 dc. Kedy mám čakať mm? Zároveň sa snažíme o bábo luteálnu fázu mám 14 dní. Ja som z toho magor dnes je 9deň od ovu znamená to, že čakať mm za tých 14dní? A teda sa mi cyklus predĺži? Ďakujem za odpoveď
@glade22 jasné 🤦♀️😂a teda je pri takej neskorej ovulácii šanca otehotnieť?
To je jedno ci mas ovulaciu skoru ci neskoru 😁
Zakladna podmienka (okrem styku) je aby ovulacia prebehla. A potom ak vyjde dalsich 100 veci okolo toho, tak ano, otehotnies 🙂
Keď je ovulácia, vždy je šanca otehotnieť 🙂
Je super, že vieš, kedy bola, inak by si čakala menzes skôr a testy by si mala v tom čase negatívne, hoci kľudne by si mohla byť tehotná 🙂
Jasne, pri ovulacii mozes vzdy otehotniet. Lutealna faza zacina az po nej, dolezite je, aby nebola kratsia ako 10dni, aby sa mini dokazalo uhniezdit a nespustilo sa krvacanie. Ak je kratsia, moze pomoct doplnanie progesteronu od ovulacie, ale to nie je tento pripad. Vela stastia 🤗
@glade22 tak to áno no zatiaľ všetky príznaky pred menštruáciou chute bolesti kríze akné čiže už len čakám
@blaazi luteálnu fázu mám vždy 13,14 dní teda mám to od ovu zrátané čiže teoreticky v stredu by mala dôjsť menštruácia tak už, ako bude tak bude

Kedy máš čakať Materské Mlieko? Alebo Môjho Manžela? 😀 lebo v tomto význame sa tu najčastejšie používa skrátka mm 🙂
A áno, keď je neskôr ovulácia, posunie sa aj menzes. Lutealna fáza je najstabilnejsia časť cyklu