Kedy po ovulácii si spraviť tehotenský test ?
Baby kedy po ovulacii si spraviť TT? Šak mňa už teraz boli brucho riadne pri ovu....😜
Ahojte ako casto sexujete s partnerom ak sa snazite o babatko??minuly mesiac sme skusali 8dni vkuse a vystihli sme aj ovulaciu a nevyslo to :( akurat som nasla na jednom clanku ze prilis casty sex nieje.dobry ze nestihnu dozriet spermie... vy si co myslite ...? Lekarka tiez vravela ze staci kazdy druhy den ...len sa bojim toho ze akurat ked vyjde ten den co je pauza ze pride ovulacia:D
@katika1811 my každý druhý deň a som tehotna🙂neboj lebo spermie prežijú v tvojom tele pár dní pri vhodných podmienkach.
@tmtm super dakujem krasne tak skusime kazdy druhy den namiesto kazdeho dna 😅 dufam se to vyjde pretoze uz 4mesiace a nic :/
@katika1811 no mi teraz sa tiež pokúšame každý deň či po MC alebo počas ovulácie tak uvidíme ci to vyjde no, ale hovorí sa ze keď ťa pri OVI veľmi bolí podbrušku tak vtedy je vysoká šanca ze keď bude spolu sexovať že otehotnieš tak neviem v com je pravda no😄 dúfam ze nám to už vyjde konečne lebo som už 2X potratila, :( a teraz po 4mesačnej pauze sa snažíme znova
@edi1234 No tak to som zvedava 😅ja som myslela ze.to vyjde ked sme sli kazdy den ale.nie asi nedozreli spermie alebo neviem😅😅dcerka sa nam na 3 cyklus podarila tak snad aj tetaz skoro ...joj tak to velmi drzim palce aby sa skoro podarilo ❤
@katika1811 no mi to mame tak že až večer sexujeme haja😄 podľa mňa od večera do ďalšieho večera spermie dozreju ( no to si len ja myslím no) ja len dúfam ze nám to vyjde znova a už úspešne no
@taskataska trocha som nepochopila
Staci zacat testovat,ak nevydrzis do terminu ms, tak cca 11 den po ovulacii.Samozrejme za predpokladu,ze naozaj vies kedy bola ovulacia,cize to mas odsledovane.
Vajicko sa uhniezduje najcastejsie medzi 7 az 10 dpo /dni po ovulacii/ a az potom sa zacne vylocovat hormon hcg. Ano,su vynimky,ze sa uhniezdi skor a test ukaze uz aj okolo 8 dpo. Je ich ale malo. Vydrzat 👌🤣🤞😁
Keď vieš kedy bola ovu tak 10 dpo môžeš skúsiť. Držím palce
@katika1811 ja som bola s mužom v ten daný mesiac kedy som otehotnela, len jeden jediný krát, potom som mala problémy s močovými cestami a tak a zrazu v októbri dve čiarky, veriť sa mi nechcelo! Lebo pred tým tie mesiace sme boli spolu podstatne častejšie a nič a teraz jedinky krát, no asi keď sa ma stat tak sa stane 😂
Ahojte len taka mala otázočka . Cyklus som mala ,skončili mi akurát mam ovu. Dni už 3den len včera som mala taký ružovo biely vytok zvracala som druhý deň. Dnes som si spravila trhu.test a vyšiel negat. Ma stým niekto nejakú skúsenosť. Ďakujem 🙄😇😇💖

@edi1234 ked bude meskat menzes