icon

Kedy prebehne ovulácia?

point111
24. mar 2014

chcela som sa opytat, na 12 den ma velmi zacalo pichat v pravom vajecniku, neskutocna bolest, urobila som si ovu test, silne pozitivny, co ma ale zaujima, kedy vlastne prebehne ovulacia... na zaciatku ked to zacne boliet... alebo na konci bolesti? lebo mna vo vajecniku zvykne pichat takmer cely den....

Strana
z4
nielly
5. nov 2014

@paskolinka @evittam dakujem za radu. Ja mam v mobile appku co mi akoze rata ovulaciu len som nevedela ci spravne znacim ten zaciatok cyklu. Lebo podla tej apky mam predpoklad plodnzch dni skoro 2 tyzdne :D :D :D A to keby bola asi pravda som plodna ako jablon.

paskolinka
5. nov 2014

@nielly no tak tie dva tyzdne tam mas prave preto, ze ta appka netusi, kedy bude naozaj ovu 😀 normalne, ked vies, kedy mas ovu, tak plodne obdobie nemoze byt dlhsie ako 5-6 dni ani keby si sa na hlavu postavila 😀

lucka8787
2. dec 2014

Ahojte, ja som vcera pocas dna citila pichanie v podbrusku a vcera vecer som asi desat minut mala taku bolest, ba az krc ze som sa ani narovnat nemohla. Pred vcerom vecer som si merala BT, mala som 36,9 (viem ze sa ma merat rano) a dnes rano som mala 37,3 a to som ju merala 2x po sebe ze ci je teplomer ok.ale co je zvlastne, ze dnes mam 9DC.sledovat som sa zacala az teraz, lebo buduci rok by sme chceli babenko.he mozne ze by som mala ovu tak skoro? Krcok mam vysoko a makky...

point111
autor
6. dec 2014

myslim ze ovu moze byt kedykolvek, mne prisla na 12 den tiez ako pekvapenie... hrozne ma bolelo v boku... a ja som si nemerala teploty, pripadalo mi to zdlhave....

majuskabobi
28. jan 2015

Ahojte.som tu nová.v albume mam ovul.testy, prvy je zo vcera,druhy som robila dnes.pridu mi rovnake.myslíte,ze uz nastala ovulka?

hlavacova007
23. apr 2015

Ahoj,myslíte že ovu teprve bude,nebo už byla???? 😒 😒 😒

gabca295
20. sep 2018

Ahojte hcela by som vedieť vas názor. Včera ro je 13 DC som mala bolesti v podbrusku a na ľavej strane. Bola som aj včera pri gynde a povedala ze mám folikul na ľavom vajecniku a ze nieje este prasknuti. Tak to som včera mala plodne dni a dnes mám ovulaciu ked uz nemam bolesti vajíčko asi prasklo a vydalo sa ba cestu a dnes by ako malo byť oplodnene?? Tak dnes mám tu ovulaciu ci včera? Doktorka mi povedala ze sa máme snažiť včera a dnes. Mala som poh. Styk na 10 A 11 DC. Musíte ze by spermie vydržali až do dneska?? Keď dnes mám 14 DC?? Ďakujem

Strana
z4