Kedy prebehne ovulácia?
Ahojte, menzes som mala od 22.6-30.6. Podla appky som mala mat ovulku 5.7. Par dni do zadu som mala priehliadny tahavy hlien. Vcera som si spravila ovulacny test, bola tam slaba ciarka. Dnes som si spravila dalsi a ziadna ciarka tam uz nebola. To znamena ze ovulacia uz prebehla? Vdaka za rady. Velmi sa do tych testov nevyznam
@author ahoj, z tychto info sa to zistit neda.
@janetinka27 vdaka za odpoved
Tak po ovu a ked uz zmizol hlien nema zmysel ovulacne testy robit, je neskoro...
Tak po ovu a ked uz zmizol hlien nema zmysel ovulacne testy robit, je neskoro...
@anjelicek26 hlien som mala este do soboty. Skor som si testy nestihla kupit. Snazili sme sa od utorka do piatku. Tak dufam ze sa to podari
@anonym_autor vyzerá to tak ze ovulku si uz mala. Skús sledovať aj svoje telo a zapisuj si do apky..ono tie apky su len také na pripomenutie ze kedy bola menštruácia...ja osobne som mala vždy ovulku skor ako mi apka ukazovala.
@anonym_autor vyzerá to tak ze ovulku si uz mala. Skús sledovať aj svoje telo a zapisuj si do apky..ono tie apky su len také na pripomenutie ze kedy bola menštruácia...ja osobne som mala vždy ovulku skor ako mi apka ukazovala.
@laskonkaq urcite si to budem pozornejsie sledovat. Od buduceho cyklu si zacnem vsetko zapisovat

@author ahoj, z tychto info sa to zistit neda.