icon

Kedy pri snahe o bábätko konzultovať lekára?

15. jan 2024

Dobrý deň, s priateľom sa už snažíme mesiac o bábätko ale stále nič máme to už riešiť s lekárom?

crazy_cat_lady
•
15. jan 2024

ahoj, mesiac je este naozaj veľmi krátka doba, ak by to trvalo viac ako rok a stále bez výsledku, vtedy je načase navštíviť lekára..

princeznaaa12345
•
15. jan 2024

Nechcela si napísať, že sa snažíte mesiace?

lucia13022023
•
15. jan 2024

Ja by som to riešila po roku snaženia.

stellarstar
•
15. jan 2024

Joj moja mesiac je nič 😅 dr riešia aj tak len po roku. Musíš vedieť kedy máš ovu, musíš si to odpozorovať

gaia14
•
15. jan 2024

Dufam ze to je preklep a ze sa snazite uz mesiace, inak toto nemoze byt pravda 😀

lenuliatkotn
•
15. jan 2024

Rok a pol je európsky priemer snahy o dieťa až potom sa začína riešiť problém, teda ak máš viac ako 30 rokov tak po roku ;)😌

jesenzima
•
15. jan 2024

Riešila som od začiatku kvôli nepravidelnej menštruácii.

medda_beda
•
15. jan 2024

@lenuliatkotn Rieši sa to po roku aj pod 30.

medda_beda
•
15. jan 2024

Keď pôjdeš skôr ako po roku dajme tomu, že ja som bola po 9m tak ti odsledujú ovuláciu, urobí sa spermiogram, zoberú ti krv a poradia vitamíny a potom sa čaká 3 mesiace či sa niečo zmení.
Ak sa nezmení tak sa začínajú vyšetrenia.

Ak si sa nepomýlila tak aj zopár mesiacov je ešte ok.

bambulka711
•
17. jan 2024

My sme kvôli veku začali riešiť po pol roku snaženia. Ak nemáš iné problémy a máš do 35 rokov, rok je úplne ok. Hlavne si odsleduj, kedy máš ovuláciu, lebo snažiť sa mimo nej nemá okrem potešenia pre otehotnenie význam 🙂 pre pokoj v duši si dajte spraviť spermiogram, či tam nie je problém.