icon

Kedy sa dá otehotnieť?

18. dec 2022

Ahojte, som 7dc. Prvý krát sa nám stalo s priateľom, že nám praskla ochrana a nevšimli sme si to včas.
Mám si podľa vás dať tabletku po?
Dieťa ešte nemám a nesledujem si cyklus avšak známa, ktorá má dieťa ma ukľudňuje, že 7dc sa nemôže stať ešte nič.
Cyklus mám celkom nepravidelný, od 27 do 35 dní.

basska_b
18. dec 2022

Ja by som to neriesila. Podla mna 7DC si nemala este ovulaciu... to malokto ma... Len teda... moj cyklus bol na rozdiel od tvojho pravidelny, ca. tych 31 dni. My sme sa chranili tak 10DC-20DC, mimo tych dni sme si dovolili aj bez a uplne v pohode to fungovalo. Ak ti naozaj velmi zalezi na tom, aby si neotehotnela, tak si to radsej daj. V opacnom pripade skoda davat si hormony, co ti este viac rozhadzu cyklus

majamat
18. dec 2022

vynimky potvrdzuju pravidlo.

v 7DC zvycajne ovulacia nenastava, ale na 100% iste to nie je.

h2o2
18. dec 2022

Tiež som si to myslela a mylila som sa, ale s odstupom času som nesmierne rada že to tak dopadlo a maly má už 2 roky.

petamich
18. dec 2022

no tak moj 8. den cyklu prave odfukuje vedla 🙂 ovulaciu mam kazdy mesiac posunutu a ovulujem podstatne skor ako 14. den (pri pravidelnom 28 dnovom cykle)

xromix
18. dec 2022

Ja som otehotnela 9DC pri pravidelnom 29 dňovom cykle, tešili sme sa 😀

nika_val
18. dec 2022

Ak vyslovene nechceš byť tehotná tak radšej si daj tabletku po.. poznam ženu čo má ovuláciu na 6deň cyklu..
Ak nepoznáš svoj cyklus, a nechceš dietá neriskovala by som to

dominikamacakova
18. dec 2022

Ale tú tabletku si musíš dať čo najskôr, hneď ráno

euka210
18. dec 2022

Mala sanca, ale zalezi od zivotnosti spermii...ti betari mozu prezit aj 7 dni

54tinka54
19. dec 2022

Ak budeš mať skôr ovuláciu tak môže z toho byť aj tehotenstvo.. spermie ak maju vhodné podmienky si vedia počkať na vajíčko, vraj až do 7 dní 🙈

mamula20
Odpoveď bola odstránená
julkakratka
Autor odpoveď zmazal