icon

Kedy sa máme snažiť, aby to už vyšlo?

7. feb 2021

Pekny vecer, prosim vas zeny, kedy po pozitivnom teste ste sa snazili s muzom a otehotneli ste? Ja sa sledujem ovu testami aj lekar mi robil vysetrenie ci ovulacia prebehla a vzdy je vysledok ze prebehla ale stale sa mi nepodarilo otehotniet. Mavam pravudelne kazdych 28 dni menzes. V podstate do plodnych dni je to sex ktory si naozaj uzivame-casto nic neriesim a cca po ovulacii je to kvoli pms menej castejsie (cca kazdy 3.den). Akonahle ma prist ovu, som nesvoja a zacnem v hlave riesit ze kedy mame mat sex aby to uz vyslo. Dnes mam 13.den cyklu, pocitam, ze zajtra bude pozitovny ovu test a uz sa haluzim 😑

petamich
•
7. feb 2021

nam lekar radil snazit sa kazdy druhy den +- styri dni okolo ovulacie a to som ju nikdy nemerala, nesledovala a riadila som sa orientacne aplikaciou a fungovalo 🙂 neviem ako dlho sa snazite, ked uz si merias ovulaciu ovu testami a lekar nam odporucal, ze dobre je sa snazit ak kusok pred ovulaciou, ze si tam na to vajiclo pockaju no a nam to vyslo ale vravim, nikdy sme to uplne nesledovalo len tymto sme sa riadili

sandra151
•
7. feb 2021

Každý druhý deň počas plodných dní musí stačiť.
Pokiaľ sa nedarí rok treba ísť na vyšetrenia

babydesire
•
7. feb 2021

Kazdy druhy den od prveho dna ms po dobu cca 18dni aspon a otehotnela som vzdy velmi rychlo...
Ak by to takto neslo pol roka,uz by som to riesila,ocividne je niekde problem

babydesire
•
7. feb 2021

Plus Inofolic a kys.listova,vypustila kavu a alkohol

ninusa221
•
8. feb 2021

Bola si na štítnej ?

autor
•
8. feb 2021

@petamich tak sme sa snazili vcera rano 13 dc, ovu test bol este negat, a teraz 14 dc mam uz bolesti v oblasti vajecniku, ovu test spravim ked budem doma okolo 14h snad bude pozitivny a snazit sa mozeme az vecer.

autor
•
8. feb 2021

@sandra151
@petamich
@babydesire
@babydesire
@ninusa221 dr mi spravil horm.profil a ten je v poriadku, pozeral mi ovulaciu a tiez prebieha asi 4 posledne cykly mi odsledoval a ze ak sa nezadari mam ist na hyfosy, partner ma spermie ok.

rencina_4
•
8. feb 2021

aj my sme ako tu baby pisali kazdy druhy den od skoncenia ms a podarilo sa. niekedy je mozno lepsie na to nemysliet, vypustit to a vacsinou potom sa to podari

vilma7
•
8. feb 2021

Po ukončení menzesu sme sa od 7.dna milovali obdeň 3x za sebou, a bum tehotná (v 42). Asi 5 mesiacov po Tom, čo som ukončila kojenie 16.mes.syna. žiadne ovulačné testy som nesledovala.

sterea
•
8. feb 2021

Podľa mňa máte problém s otehotnením, lebo veľa stresuješ, veľmi to chceš. Treba sa uvoľniť nemyslieť na to, dajte si pohár vínka, masáž, žiadne robenie dieťaťa, nieste vo fabrike. Užívajte si jeden druhého, takto neotehotnieš.