Kedy sa snažiť o dieťa po potrate?
Ahojte, potratila som, týždeň som krvácala ale tak poriadne. Krvácať som začala 21. 6. Potom luž len špinenie, momentálne už skoro nič. Moja prvá otázka znie, že kedy by som mohla mať sexik s manželom, keďže chuť už je ale neviem či môžem.
Otázka číslo dva, kedy po spontánnom potrate ste sa začali snažiť o bábätko?
A kedy sa zadarilo ?
Dúfam, že menštruácia nabehne normálne a cyklus bude tak ako predtým. Ďakujem vám žienky za reakcie, názory a skúsenosti.
@art1991 no ja nevím ti karle ale ja by určite jeden cyklus počkala čo sa sexu ( nie sexiku sme dospele osoby ) týka
Ja by po potrate ani nemyslela na sex jedno aka by bola chuť
My sme sa v podstate hned a podarilo sa na 4cyklus
@art1991 a po tom potrate si bola u dr?
Treba v prvom rade skontrolovať maternicu či sa sa vyčistila úplne, či nezostalo niečo v maternici.
Potom počkať na prvú ms od potratu a po tej prvej ms možeš začať sexovať a snažiť sa.
Ak ti ale dr zistí nejaké komplikácie a povie že snažiť sa až po 3 mesiacoch tak treba samozrejme poslúchnuť
@art1991 ja som bola tiež takto vo februári som mala MA spontánny. Gyn ma pozrel potom a všetko bolo ôk, pekne som sa vyčistila. Povedal ze 1 ms počkajme. Počkala som ms v marci a potom v apríli sme sa už snažili a ostala som tehu. Zatiaľ všetko ôk. Ja som po potrate krvacala len 7dni dokopy, mala som len prázdny vak v 6tyzdni. Po 7dni krvácania +3tyzdnoch sme už boli spolu. Každý je iný, kto ako sa ma, ako sa cíti. Veľa šťastia 🤞🤞🤞
@art1991 ja som bola tiež takto vo februári som mala MA spontánny. Gyn ma pozrel potom a všetko bolo ôk, pekne som sa vyčistila. Povedal ze 1 ms počkajme. Počkala som ms v marci a potom v apríli sme sa už snažili a ostala som tehu. Zatiaľ všetko ôk. Ja som po potrate krvacala len 7dni dokopy, mala som len prázdny vak v 6tyzdni. Po 7dni krvácania +3tyzdnoch sme už boli spolu. Každý je iný, kto ako sa ma, ako sa cíti. Veľa šťastia 🤞🤞🤞
@babi2345 kedy ti prosím nabehla ms? Ja som mala teraz pred 2 týždňami MA v 6tt+5 ale ešte tri dni pred tam bol plod aj zltkovy vak len bez akcie srdca a kvazi som sa vyčistila sama, dr skontrolovala a povedala že niekto sa snaží hneď niekto čaka do ms
@babi2345 kedy ti prosím nabehla ms? Ja som mala teraz pred 2 týždňami MA v 6tt+5 ale ešte tri dni pred tam bol plod aj zltkovy vak len bez akcie srdca a kvazi som sa vyčistila sama, dr skontrolovala a povedala že niekto sa snaží hneď niekto čaka do ms
@conta22 mne chodí ms na 30-35 dní vždy. Po dvoch potratoch tiež som dostala presne na 5.tyzden ako som čakala. Po MS som išla na kontrolné sono či vnútri všetko ôk. Po obidvoch potratoch sme čakali 2 cykli a hneď na 3.cyklus som ostala tehotná. Ja ostanem tehotná na prvý šup. Veľa šťastia
@conta22 mne chodí ms na 30-35 dní vždy. Po dvoch potratoch tiež som dostala presne na 5.tyzden ako som čakala. Po MS som išla na kontrolné sono či vnútri všetko ôk. Po obidvoch potratoch sme čakali 2 cykli a hneď na 3.cyklus som ostala tehotná. Ja ostanem tehotná na prvý šup. Veľa šťastia
@babi2345 nám sa to podarilo na prvýkrát, prvý pokus tiež a som si hovorila že jak každý vraví aké ťažké je otehotnenieť no potom už menej o tom, ako často sa deje, že to tehotnenstvo ešte nič neznamená. Tak vďaka❤️ uvidím jak to bude po ms

@art1991 bola si vôbec u dr? Čo ti on povedal?