icon

Kedy sa vám zadarilo?

1. jún 2025

Ahojte žienky,po akej dobe sa Vám podarilo zas otehotnieť po spontánnom potrate ? A ako to skončilo ? Išli ste potom radšej na PN keď ste sa dozvedeli že ste tehotné? Mám dosť časovo náročnú prácu ,pracujem 12-14 h plus keď mám zástupy tak 2-4h cesta tam aj späť 🙈viem že keď sa to má stať ajtak sa to stane len ma zaujíma Váš názor ako ste k tomu pristupovali po takej skúsenosti 🙂

domka222
1. jún 2025

Po prvom MA druhé tehotenstvo po 4 rokoch. Tiež MA,pracovala som. Tretie úspešne po cca 10 rokoch, práca vo fabrike na zmeny až do nástupu na MD.

biba_18
1. jún 2025

mňa nechal doma po MA, keďže mi nerobili testy… a cca po 1/2 roku…

barka1
1. jún 2025

Po spontannom potrate po MA som nebola ani den na PN. Otehotnela som hned v nasledujucom cykle, i na odporucanie mojej dr, kedze spontanny potrat je pre telo lepší než kyret.
A kedze som nepotratila kvoli fyzickej alebo psychickej námahe, ale preto, ze sa proste prestal vyvíjat plod, som na PN vobec nebola. Normálne som dalej pracovala ako lektorka AJ pre dospelých, 2x do tyzdna som mala kurzy od 8.00 do 20.45. Miesto maja som teda rodila v auguste.
A pristupovala som k tomu tak, akoby som nebola vobec tehotna až do 1.skriningu. Mala som velký respekt, radsej som si ziadne emocie nepripustala a nikto okrem mm o tom nevedel.

nikus_259
1. jún 2025

Na konci februára som potratila a na konci mája som zistila že som tehotná. Davali sme si pozor 2 mesiace po potrate. Takže sa to podarilo hneď. Už len dúfať, že sa scenár nezopakuje a pôjde to dobre. Do práce chodím, ak sa to má urdžať tak sa to udrží, ak nie tak nie. Ale snažím sa dávať si väčší pozor a nepremáhať sa zbytočne.

zabka79
2. jún 2025

Po MA 2 mesiace som otehotnela, syn zdravy donoseny ale tehu rizikove musela som na serklaz

miroslava1145
30. jún 2025

Ja som mala potrat pred rokom a pol a podarilo sa nam pred 4.mi mesiacmi, gynekológ mi odporučil Inofolic premium a mužovi folandrol a podarilo sa nám v prvom mesiaci. Ostali nám ešte dve balenia, tak poprípade posuniem

3petka
30. jún 2025

Po 4 rokoch (mala som 2 potraty v priebehu pól roka). Len v 10tt som mala na 3 týždne kludovy režim skrz krvácanie. Pracovala som až do pôrodu, resp. Rodila som predčasne teda ešte aj v pôrodnici kým bol mali v inkubatore.

autor
30. jún 2025
@miroslava1145

Ja som mala potrat pred rokom a pol a podarilo sa nam pred 4.mi mesiacmi, gynekológ mi odporučil Inofolic premium a mužovi folandrol a podarilo sa nám v prvom mesiaci. Ostali nám ešte dve balenia, tak poprípade posuniem

@miroslava1145 ďakujem ,my tiež máme doma berieme už dávnejšie 🙂

ankare
30. jún 2025

Zadarilo sa mi presne 9 mesiacov po potrate.
Dala som sa radšej na PN.
Držím palce!