icon

Kedy si mám pichnúť Ovitrelle?

29. jún 2021

Dievčatá prosím poraďte mi, kedy si mám pichnúť ovitrelle🙏? Môj Dr. má 2 týždne dovolenku a ja som zabudla kedy mi kázal si ho pichnúť 🙈. Pri pozitívnom teste môžem, alebo skôr? Bojím sa, že to prešvihnem

martinaju
•
29. jún 2021

Ovitrelle sa picha na spustenie ovulácie a teda idealne v ten den. Ale najlepšie je ked je ovulácie kontorlovana lekarom

nafka0483
•
29. jún 2021

Lekar ma robit kontroly ultrazvukom a podla toho ako vidi ze rastie folikul, tak urci, kedy pichnut. Ovitrelle si pichnes a nasledne co? Len mate planovany styk?
Nie si vobec sledovana teraz, len tak mas ty odhadnut kedy si pichnut? Isla by som s k zastupujucemu lekarovi, nech skontroluje a povie kedy.

martinaju
•
29. jún 2021

tiež si myslím že treba sono, tie testy su orientačné a môžeš pichnuť o deň skor a už to bude na nič.

miirka123
•
29. jún 2021

Mne vždy lekár určil čas pichnutia podľa veľkosti folykul. Po pichnuti som dokonca posielala SMS sestričke 😄 raz som si pichala dva dni pred iui o 22, raz sa mi zdá že okolo 20:00 a raz deň predtým v lekárskej správe nemáš napísaný čas kedy si pichnúť ?

martinaju
•
29. jún 2021

Ako baby píšu v car to teda aspoň fungovalo, že nie len deň ale aj presný čas lekár povedal, kedy treba ovitrelle pichnúť

beruska1108
•
30. jún 2021

Toto prvý krát počujem ze si ma niekto sám od seba alebo podľa testov pichnúť ovitrelle🤔 to by si mala byť sledovaná podľa sona ako rastie folikul a Dr povie kedy je najvhodnejší čas

janetinka27
•
19. máj 2022

ovitrelle sa picha po kontrole folikulu sonom alebo po kontrole vysky estradiolu v krvi. ovulacne testy nepostacuju. treba ho pichnut v spravnom case