Kedy ste mali dve čiarky na teste po braní lieku Inofolic?
Ahojte, kočky máte skúsenosti s Inofolic? Pomohol Vám? Po akom čase ste si našli dve čiarky? Mám objednaný momentálne, tak chcem skúsiť.
Ďakujem pekne za odpoveď
@mima194 mne ho odporucila lekarka este pred planovanym pocatim a otehotneli sme hned ale neviem sa vyjadrit ci to malo suvis 🤣 zvysok balenia som dala kamoske ktorej sa nedarilo a aj im sa vtedy zadarilo. Ale teda ja som si davala kazde druhe rano inofolic a manzel kazde druhe rano flolandrol, ta muzska verzia.
@mima194 ja som začala brať v polovici novembra a včera som zistila že som tehotná 😍 pri prvom hneď na druhý mesiac 🥰
Po mesiaci od užitia Inofolicu som si našla dve čiarky a dnes mám už skoro 3 mesačného zdravého synčeka 🙂 a nedarilo sa nám prirodzene otehotnieť rok
Holky, mam napredaj jedeno cele balenie Inofolic premium, jedno cele balenie Folandrolu a jedny nenacate kvapky Gynex 😊 ak mate niektora zaujem, napiste spravu, dohodneme sa na cene 😉
@yvona2102 ja som začala keď mi prišli čo bolo v polke cyklu a práveže som mala dlho spinenie asi 5dni pred MS ktorá prišla o pár dní skôr ako obvykle na 28 deň a druhá MS na 30 deň 😉
@abcmajacba ja ho beriem asi dva týždne po ovulke som začala, cez ovulku sme sa snažili a teraz mi už tretí deň meškajú... no test negatívny tak neviem 😭
@yvona2102 Hm...tak ti to možno ozaj posunie MS, čítala som už i také a možno bude čiarka o pár dní 😉 a aj keby, nebuď smutná, podarí sa nabudúce 😉

@mima194 ja ho beriem asi tyzden s gynexom tak som zvedava 🙂