Kedy ste otehotneli po kyrete?

alilka
28. mar 2017

Ahojte baby..ako dlho ste cakali na otehotnenie po kyrete,alebo po mimomaternicovom,ked ste prisli aj o vajickovod?"isli" ste na to hned ,alebo ste mali nejaky odstup?..🙂

beany
28. mar 2017

Ziadny odstup, lekar odporucal skusat hned. Otehotnela som znovu hned dalsi cyklus.

alilka
autor
28. mar 2017

@beany a to bolo po keyrete ci mimomat?a uplne hned alebo si cakala na prvu ms,ktora co som pocula by mala dojst cca 5tyzdnov po zakroku,..

rebeka2511
28. mar 2017

mne po potrate a čistení doktor odporučil počkať pol roka. Vraj je to bezpečnejšie. Takže sme počkali a otehotnela som cca pol roka na to.

sykorkauhliarka
28. mar 2017

po mimomaternicovom mi odporucili 4 mesiace a otehotnela som po 4

beany
28. mar 2017

@alilka Mam za sebou oboje, lekar vravel, ze telo je na to pripravene a treba skusat hned. Po kyrete rok nic a ked sa podarilo, tak to bolo mimomaternicove. Po operacii prisla prva MS a dalsia uz neprisla. Tehotenstvo ukazkove, vsetko v poriadku. Asi je to individualne, ale nebala by som sa ist na to hned 😉

almasiova
28. mar 2017

Mne to trvalo rok. Aj to som brala lieky pretoze som menstruaciu nemala pravidelne cize aj ovulacia bola taka kadejaka. Ale nastasie sa podarilo. No a nemala som sancu na to mysliet velmi pretoze sme planovali svadbu.takze nam to vyslo perfetne malicky kopal v brusku ked sme si slubovali vernost. Druhe tehotenstvo prislo potom na prekvapenie rychlo a vsetko sa upravilo. Radim nezufat ale dufat a verit pripadne myslienky nasmerovat inam, na nieco pekne a ani sa nezbadas a.bude to. Aj ked sa velmi tazko spamatava z toho zazitku.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre