icon

Kedy ste otehotneli po laparoskopii?

inka1901
6. feb 2025

Ahojte, dievčatá chcem sa Vás opýtať na koľkáty cyklus ste otehotneli po Laparoskopii (po odstránení vajcovodu) ???
Ďakujem

e1i
6. feb 2025

@inka1901 oktober laparka kvoli mimomatetnicovemu a v januari vysiel vklad. Bolo to po ivf. Ale teda po laparke dr doporucila cakat 3-4 cykly

simona109
6. feb 2025

@inka1901 v septembri bola laparo a v decembri som otehotnela. Dr radil cim skor znova skusit kym je este telo nabudene hormonami

inka1901
autor
7. feb 2025

@simona109 a otehotnela ste normálne? Prirodne? A všetko v poriadku?
Ja som mala to mimomaternicové a museli mi odstrániť ľavý vajcovod...no a vlastne babatko veľmi chceme ale ja mám taký vnútorný blok,,proste že sa bojím 😔 ...

simona109
7. feb 2025

@inka1901 ano prirodzene, tiez som mala mimomaternicove a velmi som sa bala. Bola som aj na pohotovosti lebo ma pichalo v boku po ovulacii a presviedcala som doktorov ze tam zas musim mat zaseknute vajicko. Aj ked mi vysiel pozitivny test tak som sla k dr s tym ze nech ma posle do nemocnice lebo ta ciarka bola slaba a picha ma v boku🙈 Dost prepata som bola z toho celeho. Keby mi vtedy dr nepovedal ze je to normalne tehotenstvo tak by som to cele vzdala a neskusala dalej. Potom som sa este bala cele tehotenstvo. Bol to cele nekonecny rok🫣

inka1901
autor
9. feb 2025

@simona109 ďakujem za odpoveď 😊